Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοικητική Επιστήμη και Τεχνολογία από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Το πρώτο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (MSc) στη Διοικητική Επιστήμη και Τεχνολογία (MSc in Management Science and Technology) ξεκινάει τον Οκτώβριο του 2015 στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το πρόγραμμα σκοπεύει στο να προετοιμάσει στελέχη και ερευνητές, οι οποίοι να μπορούν να συνδυάζουν με τον καλύτερο τρόπο γνώσεις στη διοικητική επιστήμη, πληροφοριακές τεχνολογίες και οργανωσιακές σπουδές με σκοπό την αποδοτική διοίκηση οργανισμών και επιχειρήσεων. Για να επιτευχθεί αυτό οι φοιτητές παρακολουθούν (και εξετάζονται) σε μαθήματα που προέρχονται από τις επιστημονικές περιοχές που υποστηρίζονται από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας:

  • Ποσοτικές Μέθοδοι και Επιχειρησιακή Έρευνα
  • Διοίκηση Πληροφοριακών Τεχνολογιών και Ηλεκτρονικό Επιχειρείν
  • Οργανωσιακές Σπουδές και Επιχειρηματική
  • Στρατηγική Εφοδιαστική Αλυσίδα και Διοίκηση Μεταφορών

Το πρόγραμμα προσφέρεται από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΟΠΑ που θεωρείται μεταξύ των κορυφαίων στα Ελληνικά ΑΕΙ, όπως καταδεικνύει η προσφατη αξιολόγηση απο την ΑΔΙΠ, η ακαδημαϊκή αριστεία των μελών ΔΕΠ του Τμήματος και η ουσιαστική σύνδεση με την κοινωνία και την αγορά εργασίας.

Οι μέθοδοι εκπαίδευσης του Προγράμματος είναι σύγχρονοι και εργαστηριακοί όπως cases studies, ομαδικές εργασίες, επιχειρησιακά παίγνια, κλπ. Στο Πρόγραμμα διδάσκουν Καθηγητές διεθνούς επιστημονικού κύρους και πλούσιας επαγγελματικής εμπειρίας.

Χρήσιμες πληροφορίες για το πρόγραμμα:

  • Διάρκεια: 3 εξάμηνα ( 2 εξάμηνα φοίτησης και εκπόνηση μεταπτυχιακής διατριβής στη διάρκεια του 3ου εξαμήνου)
  • Αριθμός εισακτέων: 40 άτομα
  • Δίδακτρα: 6.200 ευρώ
  • 1ος κύκλος υποβολής αιτήσεων: 20/1-2015 έως 30/3/2015 - 2ος κύκλος υποβολής αιτήσεων: από 1/4/2015 έως 29/5/2015

Αιτήσεις οι οποίες θα υποβληθούν στον 1ο κύκλο θα αξιολογηθούν νωρίτερα από όσες αιτήσεις θα αξιολογηθούν στο δεύτερο κύκλο.

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα (πρόγραμμα σπουδών, αναλυτική προκήρυξη κτλ) πατήστε εδώ

Από τη σελιδα μας στο facebook μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις προκηρύξεις και προθεσμίες υποβολής αιτήσεων όλων των μεταπτυχιακών προγραμμάτων.

Τέλος από τον πίνακα της κεντρικής μας σελίδας http://www.eduguide.gr/ μπορείτε να  εξερευνήσετε την πληρέστερη βάση δεδομένων με τα μεταπτυχιακά προγράμματα των Ελληνικών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ και αναζητήσετε μεταπτυχιακά προγράμματα με βάση τα κριτήρια που σας ενδιαφερουν.

 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο