Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Πανεπιστήμιο Κύπρου

«Η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (Δ.Α.Δ.) είναι ένα απαραίτητο συστατικό στην ανταγωνιστικότητα, αποτελεσματικότητα και βιωσιμότητα οποιουδήποτε οργανισμού», τονίζει η Καθηγήτρια Ελένη Σταύρου-Κωστέα, Υπεύθυνη του Προγράμματος

Ένα καινοτόμο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών θα προσφέρει το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου. Πρόκειται για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (MSc. Human Resource Management), το οποίο θα προσφέρει σφαιρική και εις βάθος γνώση στον τομέα, ώστε να εφοδιάζει τους/τις απόφοιτούς του με σημαντικό πλεονέκτημα στη μετέπειτα καριέρα τους. Το Πρόγραμμα είναι κατάλληλο για άτομα με ή χωρίς προηγούμενο υπόβαθρο στον τομέα της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού (Δ.Α.Δ.). Κύριος στόχος του προγράμματος είναι να παρέχει ένα εποικοδομητικό περιβάλλον, όπου οι φοιτητές/τριες θα αποκτήσουν ένα ισχυρό υπόβαθρο, είτε για να συνεχίσουν για διδακτορικές σπουδές, είτε για να αναπτυχθούν ως επαγγελματίες στο χώρο της Δ.Α.Δ.

To Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το Σεπτέμβριο του 2018.  H διάρκεια των σπουδών θα είναι από 3 έως 8 εξάμηνα.

Η Καθηγήτρια Ελένη Σταύρου-Κωστέα, Υπεύθυνη του νέου Μεταπτυχιακού Προγράμματος σημείωσε ότι το Πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα που υιοθετήθηκαν σε παρόμοια προγράμματα σε κορυφαία πανεπιστήμια. «Μέσω των προσφερόμενων διαλέξεων, παρέχει την ακαδημαϊκή γνώση και το υπόβαθρο για την εξειδίκευση στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού. Την ίδια στιγμή, μέσω των εργαστηρίων, προετοιμάζει τους/τις επαγγελματίες στον χώρο για να χρησιμοποιούν τα σύγχρονα πρακτικά εργαλεία με σκοπό την ορθότερη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων ενός οργανισμού. Η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (Δ.Α.Δ.) είναι ένα απαραίτητο συστατικό στην ανταγωνιστικότητα, αποτελεσματικότητα και βιωσιμότητα οποιουδήποτε οργανισμού», τόνισε η  Καθηγήτρια Ελένη Σταύρου-Κωστέα.

Κριτήρια Εισδοχής

  • Αναγνωρισμένος Τίτλος Σπουδών (Πτυχίο), με ελάχιστο βαθμό 7.0 (από τα 10) ή ισοδύναμα (π.χ. 2:1 με βάση το σύστημα του Ηνωμένου Βασιλείου). Η θεματική ενότητα του πτυχίου προέλευσης του/της αιτητή/ριας  δεν είναι καθοριστικής σημασίας.
  • Πιστοποιητικό πολύ καλής γνώσης της αγγλικής γλώσσας:
  • IELTS 7.0 ή TOEFL iBT 100 ή IGCSE B ή TOEFL 230

Υποβολή αιτήσεων

Γίνονται δεκτές αιτήσεις για έναρξη του Προγράμματος το Σεπτέμβριο του 2018. Οι υποψήφιοι/ες που ενδιαφέρονται θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση τους μόνο ηλεκτρονικά, μέχρι και την 27η Απριλίου 2018.

Τα συνολικά δίδακτρα για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Δ.Α.Δ. είναι €7.500.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού συμμετέχει στην έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Αthens Hilton, το Σάββατο 12 Μαΐου, 14.00 μ.μ. - 19.00 μ.μ. Ελάτε στην έκθεση για να γνωρίσετε από κοντά τους υπεύθυνους του προγράμματος και να λύσετε όλες σας τις απορίες. 

Master's Studies 2018

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο