Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Νέο μεταπτυχιακό "Γλωσσικές διαταραχές και εκπαιδευτική παρέμβαση" από το ΑΠΘ

Ανακοινώθηκε η λειτουργία της Κατεύθυνσης ‘Γλωσσικές Διαταραχές και Εκπαιδευτική Παρέμβαση’ του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Επιστήμες της Γλώσσας και του Πολιτισμού» του Τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για το ακαδημαϊκό έτος 2015-16.

Στο πρόγραμμα γίνονται δεκτοί απόφοιτοι ΑΕΙ και ΤΕΙ των Ελληνικών ΑΕΙ καθώς και ομοταγών Τμημάτων της αλλοδαπής.

Υπεύθυνη για την κατεύθυνση αυτή είναι η Σ. Σταυρακάκη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια ΑΠΘ με γνωστικό αντικείμενο ‘Γλωσσολογία με ειδικό αντικείμενο Νευρογλωσσολογία’. Στην κατεύθυνση διδάσκουν καθηγητές του ΑΠΘ και άλλων πανεπιστημίων της ημεδαπής και αλλοδαπής καθώς και νέοι επιστήμονες, κάτοχοι Διδακτορικού τίτλου, που εξειδικεύονται σε θέματα της κατεύθυνσης.

Διάρκεια σπουδών: 3 εξάμηνα. Κατά τα 2 πρώτα εξάμηνα οι φοιτητές παρακολουθούν 4 συνολικά μαθήματα σε κάθε εξάμηνο (εκ των οποίων ένα υποχρεωτικό και ένα σεμινάριο ειδίκευσης) ενώ κατά το 3ο εξάμηνο συγγράφουν διπλωματική εργασία.Προαπαιτούμενη είναι η πολύ καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας.

Περίοδος αιτήσεων: 1 Μαΐου -30 Iουνίου 2015.

Δίδακτρα: Στο πρόγραμμα καταβάλλονται τέλη εγγραφής ύψους 1500 ευρώ συνολικά (500 για κάθε εξάμηνο) για τις λειτουργικές ανάγκες του προγράμματος.

Για να δείτε τις προϋποθέσεςι επιλογής και τα διδασκόμενα μαθήματα δείτε την προκήρυξη του ΠΜΣ

Αν ενδιαφέρεστε για μεταπτυχιακές σπουδές στις νευροεπιστήμες με εφαρμογές στην εκπαίδευση σας γνωρίζουμε ότι σύντομα θα προκηρυχθούν θέσεις στο μεταπτυχιακό "Νευροεπιστήμη της Εκπαίδευσης" από το τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα εδώ

Από τη βάση δεδομένων μας μπορείτε να δείτε όλα τα  μεταπτυχιακά προγράμματα ανθρωπιστικών επιστημών που έχουν προκηρύξει θέση πατώντας εδώ

Για να δείτε όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα παιδαγωγικών επιστημών που έχουν προκηρύξει θέσεις πατήστε εδώ

Η βάση μας ανανεώνεται καθημερινά με όλες τις νέες προκηρύξεις και τα προγράμματα που εγκρίνονται από το Υπουργείο Παιδείας.

Ακολουθήστε μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλες τις προκηρύξεις μεταπτυχιακών προγραμμάτων καθώς και υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο