Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Νέο Διαδικτυακό Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών με τίτλο: Ικανότητες για τα σχολεία του 21ου αιώνα

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και άλλους επαγγελματίες του κλάδου που ενδιαφέρονται για την εκπαίδευση που εστιάζει στις ικανότητες. Στόχος των μαθημάτων που προσφέρονται στο πλαίσιο του προγράμματος επιμόρφωσης είναι να ενημερώσουν για τις υπάρχουσες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο συγκεκριμένος τύπος εκπαίδευσης προκειμένου να γίνει μία πραγματικότητα για την τάξη. Επιπλέον, θα δοθούν συγκεκριμένες συμβουλές στους εκπαιδευτικούς σχετικά με τον τρόπο υλοποίησης της μάθησης βάσει έργου, μιας ιδιαίτερα κατάλληλης μεθόδου για την παροχή εκπαίδευσης βασισμένης στις ικανότητες, καθώς και για τον τρόπο αξιολόγησης αυτού του τύπου συνεργατικής μάθησης.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει τις ικανότητες των εκπαιδευτικών, έτσι ώστε να μπορούν με τη σειρά τους να αναπτύξουν τις ικανότητες των ανθρώπων που διδάσκουν. 

Σας παροτρύνουμε να συμμετάσχετε στην ομάδα Facebook και να μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ερωτήσεις ή τις ιδέες που συνδέονται με το πρόγραμμα μέσω του Twitter χρησιμοποιώντας το #21skillscourse.

Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων οι συμμετέχοντες θα λάβουν ψηφιακό πιστοποιητικό.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 4,5 εβδομάδες και αποτελείται από 3 εκπαιδευτικές ενότητες. Το πρόγραμμα είναι εντελώς δωρεάν, οργανώνεται ως μάθημα τύπου MOOC επιτρέποντας σε οποιονδήποτε να συμμετάσχει, και θα είναι διαθέσιμο στο Teacher Academy τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017.

Πρόκειται για ένα διαδικτυακό πρόγραμμα επιμόρφωσης που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του έργου KeyCoNet project στην Ευρωπαϊκή Σχολική Σχολή Ακαδημίας European Schoolnet Academy, την πρώτη πλατφόρμα MOOC για τους εκπαιδευτικούς στην Ευρώπη, και θα είναι προσβάσιμο και  στη διαδικτυακή πλατφόρμα Gateway School Education.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το διαδικτυακό πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στους ακόλουθους συνδέσμους:

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο