Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Νέες προκηρύξεις μεταπτυχιακών σε Επιστήμες της Αγωγής από το ΑΠΘ και το Παν. Δυτ. Μακεδονίας

Νέες προκηρύξεις μεταπτυχιακών προγραμμάτων σε "Επιστήμες της Αγωγής" ανακοινώθηκαν από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα αυτά. Ακολουθήστε τους συνδέσμους για να δείτε τα διδασκόμενα μαθήματα και τις σχετικές προκήρύξεις.

 1. Το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 την εισαγωγή 75 φοιτητών/τριών στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο: «Επιστήμες της Αγωγής» σε πέντε Κατευθύνσεις:

  1. Εκπαιδευτική Πολιτική

  2. Πολιτισμικές Σπουδές και περιβάλλοντα Αγωγής για το παιδί

  3. Αισθητική Αγωγή: θεωρία και δράσεις

  4. Δημιουργική γραφή και εκδοτική παραγωγή για το παιδί: από το σχολικό στο εξωσχολικό βιβλίο

  5. Μαθηματικά, Φυσικές Επιστήμες και Τεχνολογίες της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (ΤΠΕ): Διδασκαλία και Μάθηση

Δίδακτρα: 1200 ευρώ

Περίοδος υποβολής αιτήσεων: 1- 15 Ιουλίου 2015. Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν το διάστημα από 1-15 Σεπτεμβρίυ

Δείτε το πρόγραμμα σπουδών εδώ

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη εδώ

2. Το Τμήμα Νηπιαγωγών της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της λειτουργίας του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στις «Επιστήμες της Αγωγής» καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 στις εξής κατευθύνσεις:

 1. Διδασκαλία της Νέας Ελληνικής Γλώσσας (σαράντα θέσεις) τα μαθήματα θα γίνονται αποκλειστικά στην ελληνική γλώσσα

 2. Δίγλωσση Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση − Bilingual Special Education (σαράντα θέσεις), τα μαθήματα θα γίνονται στην ελληνική ή και αγγλική γλώσσα

 3. Πολιτισμικές Σπουδές-Σημειωτική και Επικοινωνία /Cultural Studies - Semiotics and Communication (σαράντα θέσεις), τα μαθήματα θα γίνονται στην ελληνική ή και αγγλική γλώσσα

Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) του ΠΜΣ «Επιστήμες της Αγωγής» στην κατεύθυνση «Δίγλωσση Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση- Bilingual Special Education» θεωρείται συναφές με την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (έγγραφο αριθμ. Πρωτοκόλλου 193598/Δ3/28-11-2014 της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘ).

Οι τρεις κατευθύνσεις μπορεί να πραγματοποιούν συμπυκνωμένα και εντατικά μαθήματα καθώς με χρήση σύγχρονης και ασύγχρονης διαδικτυακής επικοινωνίας.

Διάρκεια Σπουδών: 4 εξάμηνα

Δίδακτρα: 2700 ευρώ

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 30 Ιουνίου 2015

Δείτε το πρόγραμμα σπουδών εδώ

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη εδώ

Για να δείτε όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα σε Παιδαγωγικά που έχουν προκηρύξει θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών πατήστε εδώ

Ακολουθήστε μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλες τις προκηρύξεις μεταπτυχιακών καθώς και υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο