Νέα τμήματα για GMAT, GRE, TOEFL και IELTS στο Κέντρο Σπουδών Κουτσοδόντης. Kάνε εγγραφή τώρα! Εκπαιδευτικά Νέα

Προετοιμάσου από τους καλύτερους γρήγορα και αποτελεσματικά και γίνε δεκτός στην πρώτη σου επιλογή!

Νέα τμήματα για GMAT, GRE, TOEFL και IELTS ξεκινούν στο Κέντρο Σπουδών Κουτσοδόντη. Εξασφάλισε τη θέση σου και πραγματοποιήσε τους στόχους σου!

Το Κέντρο Σπουδών Κουτσοδόντη είναι το μόνο που παρέχει:

 • Πρωτοπόρα προγράμματα διδασκαλίας, αφού είναι το μόνο στην Ελλάδα, από το 1981 μέχρι σήμερα, που συμμετέχει σε διεθνή σεμινάρια των διοργανωτών των εξετάσεων στην Ευρώπη και στην Αμερική
 • Τα υψηλότερα σκορ στην Ελλάδα και θεαματική βελτίωση βαθμολογιών
 • Ευελιξία παρακολούθησης και παροχή προσωπικής βοήθειας
 • Προσωπική επαφή με τους πάνω από 30.000 απόφοιτους στα πανεπιστήμια που σε ενδιαφέρουν

 

Οι απόφοιτοι του Κέντρου Σπουδών Κουτσοδόντη έχουν γίνει δεκτοί σε κορυφαία Πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Διάβασε τι έχουν να πουν για την προετοιμασία τους:

 • "Aποφάσισα να ξεκινήσω την προετοιμασία μου στο Κέντρο Σπουδών Κουτσοδόντης. Θεωρώ πως η προετοιμασία στο συγκεκριμένο κέντρο αποτέλεσε εξαιρετικά κρίσιμο παράγοντα για το επιτυχές αποτέλεσμα στο τεστ για 3 λόγους: 
  Πρώτον, οι καθηγητές καλύπτουν στην τάξη όλα τα τμήματα της ύλης σε επιμέρους κεφάλαια. Αυτό με βοήθησε αρκετά διότι μπόρεσα πιο εύκολα να εντοπίσω σε πιο κομμάτι της ύλης ήταν οι αδυναμίες μου και να διαβάσω πιο στοχευμένα.
  Δεύτερον, το κέντρο παρέχει στους σπουδαστές συνολικά 10 tests προσομοίωσης, και συγκεκριμένα 8 με ερωτήσεις από το κέντρο Κουτσοδόντης και 2 official από το gmatprep. Τα συγκεκριμένα tests με βοήθησαν να προετοιμαστώ πλήρως για την ιδιαίτερα απαιτητική εξέταση.
  Τρίτον, και σημαντικότερο, οι καθηγητές είναι εξαιρετικά έμπειροι και εξειδικευμένοι στη διδασκαλία του GMAT. Συγκεκριμένα, η κ. Κέλλυ με βοήθησε να κατανοήσω πλήρως τον τρόπο προσέγγισης του αγγλικού part, ενώ ο κ. Σπύρος και ο κ. Μανόλης έλυσαν όλες μου τις απορίες σχετικά στο quantitative part. Αξίζει να πω πως λίγες μέρες πριν την εξέταση, ο κ. Μανόλης έκατσε μέχρι αργά το βράδυ για να λύσει τις απορίες μου σε ασκήσεις που συνάντησα καθ’ όλη την προετοιμασία.

  Μετά από 3 μήνες πολύ εντατικού και οργανωμένου διαβάσματος έδωσα την εξέταση και πέτυχα το βαθμό 720, γεγονός που μου επέτρεψε να κάνω αίτηση σε κορυφαία business schools διεθνώς.  Νικόλας Μοχλούλης, London Business School (LBS) - Financial Analysis
   
 • "Μέσω αυτών των test προσομοίωσης, είχα τη δυνατότητα να προετοιμαστώ, να βρω τις αδυναμίες μου και να τις βελτιώσω, αλλά και να έχω μία ιδέα πού βρίσκομαι όσον αφορά το σκορ μου πριν την τελική εξέταση. Επιπλέον, όλο το διδακτικό προσωπικό φρόντιζε να με εμψυχώνει, να μου δίνει όλες τις απαραίτητες συμβουλές αλλά και να με καθοδηγεί όποτε το χρειαζόμουν". Παναγιώτης Σοϊλής, MSc in Computer Science - TU Delft

Δες περισσότερα, εδώ.

 

Με την εγγραφή σου στα τμήματά του Κέντρου Σπουδών Κουτσοδόντης, λαμβάνεις εντελώς δωρεάν:

 • Βιβλία θεωρίας αποκλειστικά για τους μαθητές του Κέντρου Προετοιμασίας Κουτσοδόντη
 • Ολοκληρωμένα simulation test
 • Πραγματικές ερωτήσεις εξάσκησης
 • Admissions Seminar καθοδήγησης για τη συμπλήρωση των αιτήσεων
 • Admissions Guide με χρήσιμες οδηγίες και tips για τη συγγραφή των συνοδευτικών εγγράφων 
 • Σύνδεση με μαθητές που έγιναν δεκτοί στα πανεπιστήμια που σε ενδιαφέρουν
  Και πολλά ακόμα...

 

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 6996015

Ιστοσελίδα: http://www.koutsodontis.gr/

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Όλα τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα