Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Νέα περίοδος υποβολής αιτήσεων για τα αγγλόφωνα Προγράμματα Σπουδών του ΑΠΚΥ

Tα τέσσερα αγγλόφωνα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του Ανοικτού Πανεπιστήμιου Κύπρου (ΑΠΚΥ), ανακοίνωσαν νέα περίοδο υποβολής αιτήσεωναπό 9 Ιουνίου μέχρι και 2 Ιουλίουγια το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.

Πρόκειται για τα προγράμματα:

Master in Business Administration (ΜΒΑ)Enterprise Risk ManagementInternational Hospitality and Tourism Management και Sustainable Energy Systems 
 
Τα παραπάνω προγράμματα αφορούν σε επιστημονικούς τομείς αιχμής, έχουν θεωρητικό και πρακτικό προσανατολισμό και καλύπτουν σύγχρονες ανάγκες της οικονομίας και της αγοράς εργασίας. Τρία από αυτά είναι διαπανεπιστημιακά και προσφέρονται σε συνεργασία με άλλα Α.Ε.Ι., στο πλαίσιο του επιτελικού ρόλου συντονιστή του ΑΠΚΥ στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Enterprise Risk Management» θα προσφερθεί από κοινού με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, το «International Hospitality and Tourism Management» προσφέρεται σε συνεργασία με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ενώ το πρόγραμμα «Sustainable Energy Systems» θα προσφερθεί από κοινού με το Πανεπιστήμιο Frederick.
 
Λεπτομέρειες για το περιεχόμενο των Προγραμμάτων Σπουδών μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στον ιστότοπο του ΑΠΚΥ (www.ouc.ac.cy).

Oι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για τα αγγλόφωνα προγράμματα σπουδών στο http://portal.ouc.ac.cy/
Υπογραμμίζεται ότι για να θεωρηθεί μία αίτηση έγκυρη όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν υποβληθεί μέχρι και τις 3 Ιουλίου 2015.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο