Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Γνωρίστε τα μεταπτυχιακά της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στην 3η έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide!

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή είναι ένας κοινωφελής εκπαιδευτικός οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ιδρύθηκε το 1904 στη Θεσσαλονίκη για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του πληθυσμού της Ελλάδας και των Βαλκανίων, και του οποίου η φιλοσοφία βασίζεται στο ότι η εκπαίδευση πρέπει να απευθύνεται σε ολόκληρο το άτομο: στο νου, στα χέρια και στην ψυχή. Σήμερα, 100 χρόνια και πλέον μετά την ίδρυσή της και τη συνεχή προσφορά της στην Ελλάδα, η Αμερικανική Γεωργική Σχολή παραμένει προσηλωμένη στη μοναδική δυναμική συνύπαρξη θεωρίας και πράξης, σήμα κατατεθέν της εκπαίδευσής της. Προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και προγράμματα κατάρτισης ενηλίκων.

Βασιζόμενοι στην ακαδημαϊκή αρτιότητα του τριτοβάθμιου Κολεγίου Περρωτής και των προπτυχιακών του προγραμμάτων, εγκαινίασε τη χρονιά 2017-2018 τη Μεταπτυχιακή Σχολή του Κολεγίου Περρωτής.  Έχουν ξεκινήσει τη λειτουργία τους δύο πρωτοποριακά μεταπτυχιακά προγράμματα, που επικεντρώνονται σε όλο το φάσμα του αγροδιατροφικού τομέα και στόχο έχουν την απόκτηση κατάλληλων και εξειδικευμένων γνώσεων, την εφαρμοσμένη έρευνα και τη σύνδεση με την αγορά.

  • MSc in New Food Product & Business Development
  • MSc in Marketing for the Agro-Food Sector

Σταδιακά θα ξεκινήσουν ακόμη τρία μεταπτυχιακά προγράμματα τα οποία θα ειναι και μοναδικά στη χώρα: Αειφορική Διαχείριση Αγρο-Περιβαλλοντικών Συστημάτων (Sustainable Agro-Environmental Systems Management), Διαχείριση Παραγωγής Πολλαπλασιαστικού Υλικού και Σπόρων (Plant Seed & Propagation Material Production Management) και Ζωοτεχνία & Διαχείριση Παραγωγής (Livestock Science & Production Management). 

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή συμμετέχει στην  έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide, στις 13 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και οι εκπρόσωποί της θα βρίσκονται εκεί για να σας ενημερώσουν για τα νέα μεταπτυχιακά προγράμματα του Perrotis College αλλά και για τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών.

Στην έκθεση θα έχετε επίσης την ευκαιρία να διεκδικήσετε μια υποτροφία αξίας 1.000€, για όποιο από τα συμμετέχοντα μεταπτυχιακά προγράμματα σας ενδιαφέρει!  Η συμμετοχή στην έκθεση είναι δωρεάν κατόπιν ηλεκτρονικής εγγραφής.

Μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα του Perrotis College και δείτε πώς θα διεκδικήσετε την υποτροφία στη σελίδα της έκθεσης https://www.eduguide.gr/infoday/

Κάντε join στη σελίδα του Event στο Facebook!

Έκθεση Μεταπτυχιακών Σπουδών eduguide

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο