Μεταπτυχιακό στη «Δημόσια Οικονομική και Πολιτική - Master in Public Economics and Policy» από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Εκπαιδευτικά Νέα

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής προσκαλεί υποψηφίους φοιτητές για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Δημόσια Οικονομική και Πολιτική – (Master in Public Economics and Policy)» για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021.

Το ΠΜΣ Δημόσια Οικονομική και Πολιτική του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής λειτουργεί από το 2012 και έχει δεχθεί 500 και πλέον φοιτητές ενώ έχουν αποφοιτήσει τριακόσια και πλέον άτομα. Απευθύνεται σε πτυχιούχους Πανεπιστημίων και ΤΕΙ με στόχο να τους προσφέρει εκπαίδευση σε θέματα Δημόσιας Οικονομίας, Management αλλά και σε μία σειρά κρίσιμων γνωστικών αντικειμένων για την αντιμετώπιση των αυξημένων απαιτήσεων της αγοράς εργασίας.

Αντικείμενο του προγράμματος

Αντικείμενο του Προγράμματος αποτελεί η Δημόσια Οικονομική και Πολιτική και ο βασικός σκοπός είναι η μεταπτυχιακή εκπαίδευση των φοιτητών για την αντιμετώπιση των αυξημένων απαιτήσεων της αγοράς εργασίας, και η εμβάθυνση στο αντικείμενο αυτό σε θεωρητικό επίπεδο. Η προαγωγή της Διοίκησης, με εφαρμογές στη Δημόσια Οικονομική Πολιτική αποτελεί σημαντικό στόχο αυτού του Μεταπτυχιακού Προγράμματος.

Διάρκεια προγράμματος

Η ελάχιστη χρονική διάρκεια φοίτησης για τη χορήγηση του τίτλου σπουδών είναι δεκαοκτώ (18) μήνες (τρία ακαδημαϊκά εξάμηνα) συμπεριλαμβανομένης της συγγραφής μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας ή ισοδυνάμου αυτής (ερευνητικό project, ή επιπλέον μαθήματα). Στην περίπτωση της μερικής φοίτησης η χρονική διάρκεια του Π.Μ.Σ. μπορεί να ανέλθει μέχρι το μέγιστο πέντε (5) ακαδημαϊκά εξάμηνα σπουδών.

Για την παρακολούθηση του Π.Μ.Σ. προβλέπεται η καταβολή διδάκτρων (3.000€) σε έξι ισόποσες δόσεις.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή 18.00-21.00 και Σάββατο 09.00-15.00, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (Πανεπιστημιούπολη Αρχαίου Ελαιώνα, Θηβών 250, Αιγάλεω). Δίνεται η δυνατότητα μέχρι 35% του χρόνου διδασκαλίας εκάστου μαθήματος να πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση ηλεκτρονικά στην διεύθυνση της Γραμματείας του Π.Μ.Σ. mpep@uniwa.gr με ένδειξη θέματος ΑΙΤΗΣΗ 2020-2021 κατά το παρακάτω χρονικό διάστημα: 15/5/2020 έως 30/6/2020

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στον ιστότοπο του Π.Μ.Σ. https://mpep.gr/ ή να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του Προγράμματος μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση mpep@uniwa.gr ή στο τηλέφωνο 210 5381323 (Τρίτη και Πέμπτη 10:00-15:00).

Ιστοσελίδα ΠΜΣ www.mpep.gr

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη εδώ.

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Όλα τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα