Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών: "Καινοτομία στην Τεχνολογία και Μάνατζμεντ Μηχανικών"

Σας ενημερώνουμε ότι για 5η συνεχόμενη χρονιά λειτουργεί το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών με τίτλο: "Καινοτομία στην Τεχνολογία και Μάνατζμεντ Μηχανικών" στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Σκοπός του Προγράμματος

Σκοπός του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών είναι να παρέχει γνώσεις σε θέματα Τεχνολογικής Καινοτομίας, Σχεδίασης και Κατασκευής Νέων Προϊόντων, Ενεργειακών Συστημάτων και Α.Π.Ε., Ανάπτυξη Επιχειρηματικών Ιδεών καθώς και στην παροχή προωθημένων γνώσεων σε μεγάλο φάσμα των νέων τεχνολογιών και τεχνολογιών αιχμής.

Στους φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών προσφέρεται και ένας κύκλος εξειδικευμένων μαθημάτων στις εγκαταστάσεις του CERN στη Γενεύη, από διακεκριμένους Καθηγητές και Ερευνητές του μεγαλύτερου Ερευνητικού Κέντρου στον κόσμο, δεδομένου ότι το παρόν Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα συνεργάζεται στενά με το CERN συμμετέχοντας στα πειράματά του.

Πρόκειται για Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών που στοχεύει να εκπαιδεύσει αποφοίτους που φιλοδοξούν να γίνουν τεχνικά και διοικητικά στελέχη επιχειρήσεων υψηλού επιπέδου, τόσο στον τομέα της παραγωγής και της τεχνολογίας βιομηχανικών μονάδων, όσο και στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων.

Υποβολή Αιτήσεων από 20.08.2017 έως 25.09.2017.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή απόγευμα, Σάββατο και Κυριακή, έναρξη μαθημάτων τον Οκτώβριο του 2017.

Γλώσσα μαθημάτων: Ελληνική

Δίδακτρα: 4.000€ (σε τρείς δόσεις)

Υπάρχει έκτπωση 500€ σε ειδικές κατηγορίες (ΑΜΕΑ, πολύτεκνοι, Μονογονεϊκές)

Υποτροφίες

Στο ΠΜΣ υπάρχει η δυνατότητα απονομής υποτροφιών σε μεταπτυχιακούς φοιτητές με άριστη επίδοση, καθώς επίσης και λόγω διάφορων άλλων κριτηρίων, σύμφωνα με κείμενες διατάξεις του Νόμου.

Συνεργασία με το Ερευνητικό κέντρο CERN στη Γενεύη, όπου κάθε χρόνο πραγματοποιούνται διαλέξεις και ξενάγηση στους χώρους των πειραμάτων.

Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης σε συνεργασία του Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του CERN μοναδική σε πανελλήνιο επίπεδο.

 

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες:

http://msc.tie.teikav.edu.gr/index.php/el/

https://www.facebook.com/msc.tie/

 

Διαλέξεις και ξεναγήσεις στους χώρους του CERN, Γενεύη

http://msc.tie.teikav.edu.gr/index.php/el/msc-tie-cern

 

Αξιολογήσεις φοιτητών 

http://msc.tie.teikav.edu.gr/index.php/el/students/testimonials

 

Σας επισυνάπτουμε την αίτηση εγγραφής.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο