Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Το  Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, το μοναδικό ελληνικό δημόσιο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο στη χώρα μας, προσφέρει δύο (2) νέα μεταπτυχιακά προγράμματα σε Διοίκηση Επιχειρήσεων

Executive MBA

MSc in Management

Πρόκειται για δύο υψηλού επιπέδου προγράμματα σπουδών που απευθύνονται σε έμπειρα στελέχη επιχειρήσεων αλλά και σε νεώτερους, που αναζητούν το εφαλτήριο για την επαγγελματική τους πορεία.

To Executive MBA ξεκινάει τον Ιανουάριο του 2016. Η διάρκεια σπουδών είναι διετής και απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η ύπαρξη εργασιακής προϋπηρεσίας τουλάχιστον 3 ετών.

Τα μαθήματα στο MSc in Management ξεκινούν στις 16 Οκτωβρίου 2015 και αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων.

Η φοίτηση στο Διεθνές Πανεπιστήμιο προϋποθέτει την κατοχή πανεπιστημιακού τίτλου σπουδών (ΑΕΙ ή ΤΕΙ) και τη πιστοποιημένη πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, καθώς όλα τα μαθήματα διεξάγονται αποκλειστικά στην Αγγλική.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα  www.econ.ihu.edu.gr ή να επικοινωνήσετε με το Διεθνές Πανεπιστήμιο στο email admissions@ihu.edu.gr ή τηλεφωνικά στο 2310807528.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο