Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

ΜΒΑ's Society Business Week 22-26 Μαΐου 2017

To ΜΒΑ’s Society του Συλλόγου Φοιτητών και Αποφοίτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς σε συνεργασία με τους φορείς του Πανεπιστημίου Πειραιώς διοργανώνει κάθε χρόνο μία εβδομάδα ομιλιών που ονομάζεται Business Week. Πρόκειται για μια σειρά διαλέξεων που αποσκοπούν στη συνεχή και σφαιρική ενημέρωση και στην ανάπτυξη των ικανοτήτων και δεξιοτήτων των μελλοντικών στελεχών των επιχειρήσεων σε τομείς που άπτονται του άμεσου ενδιαφέροντός τους. Θέματα τα οποία συζητούνται κατά την διάρκεια των διαλέξεων αυτών αφορούν τα γνωστικά αντικείμενα της χρηματοοικονομικής, της διοίκησης παραγωγής, της διασφάλισης ποιότητας, της στρατηγικής επιχειρήσεων, του μάρκετινγκ, των πληροφοριακών συστημάτων, της διοίκησης του ανθρώπινου δυναμικού, καθώς επίσης και μιας πληθώρας προκλήσεων που καλούνται τα σύγχρονα στελέχη να γνωρίζουν και να αντιμετωπίζουν.

Φέτος το Business Week θα λάβει χώρα από τις 22-26 Μαΐου. Η έναρξη του συνεδρίου στις 22/5 θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel. Οι ομιλίες από 23/5 έως και 26/5 θα πραγματοποιηθούν στο Παλαιό Αμφιθέατρο στο κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Ώρα έναρξης 18.00 και λήξης 21.00.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν διακεκριμένοι καθηγητές της Ελλάδας και του εξωτερικού και στελέχη της αγοράς. 

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης


Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου 

Δηλώστε συμμετοχή στο φετινό Business Week μέσα από τη σελίδα http://mba-society.gr/business-week

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο