Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Master & MBA info day! 1η έκθεση μεταπτυχιακών προγραμμάτων στην Ελλάδα, από το eduguide.gr!

To eduguide, το Νο1 site για μεταπτυχιακές σπουδές, σας προσκαλεί στην 1η έκθεση μεταπτυχιακών στην Ελλάδα, Master & MBA info day, το Σάββατο 13 Μαΐου, 11.00π.μ. -19.00 μ.μ. στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων! 

Η έκθεση του eduguide, η 1η και μοναδική έκθεση στην Ελλάδα αποκλειστικά για μεταπτυχιακές σπουδές, θα συνδέσει υποψήφιους φοιτητές με κορυφαία μεταπτυχιακά προγράμματα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Αν ενδιαφέρεστε να διευρύνεται τους ορίζοντες σας και να ενισχύσετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές, ελάτε στην έκθεση για να: 

✓ Συναντήσετε εκπροσώπους 50+ κορυφαίων μεταπτυχιακών προγραμμάτων από 11 Πανεπιστήμια της Ελλάδας και Κύπρου, που θα σας περιμένουν να σας ενημερώσουν για τα προγράμματά τους

✓ Παρακολουθήσετε ομιλίες από τους καθηγητές των προγραμμάτων

✓ Διεκδικήσετε υποτροφία για το πρόγραμμα της επιλογής σας! 

Δείτε αναλυτικά τα μεταπτυχιακά προγράμματα που παίρνουν μέρος στην έκθεση και μάθετε πως μπορείτε να διεκδικήσετε την υποτροφία: https://www.eduguide.gr/infoday/

Κάντε join στη σελίδα του event στο facebook και ενημερώστε τους φίλους σας!

Σας περιμένουμε!

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο