Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Mars Leadership Experience: Πρόγραμμα επαγγελματικής εκπαίδευσης για απόφοιτους από την Mars

Για ακόμα μια χρονιά, η Mars δίνει την ευκαιρία σε ενδιαφερόμενους να διεκδικήσουν μια μοναδική επαγγελματική εμπειρία σε ένα πρόγραμμα 3 ετών, με δυνατότητα μετακίνησης σε 50 ακόμα χώρες της Ευρώπης καθώς και της Νότιας Αφρικής.

Στο πρόγραμμα Mars Leadership Experience μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή απόφοιτοι πανεπιστημιακών σχολών προκειμένου να ζήσουν την εμπειρία μιας 3ετούς εκπαίδευσης σε μια σειρά από θέσεις ευθύνης και να γνωρίσουν διαφορετικούς τομείς, λειτουργίες, ομάδες, προϊόντα και χώρες. Όσοι συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα αναλάβουν ρόλους ευθύνης σε θέσεις όπως Brand Manager, Account Manager, Supply Chain Project Manager και θα λάβουν την απαιτούμενη στήριξη και καθοδήγηση προκειμένου να μπορέσουν να καλλιεργήσουν τα ταλέντα και τις δεξιότητες τους και να εξελίξουν την επαγγελματική τους κουλτούρα και φιλοσοφία. 

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν ήδη 2 Ελληνίδες που εργάζονται στα γραφεία της Mars στην Ελλάδα και το Ισραήλ.

Η Mars είναι μια εταιρεία με περισσότερους από 115.000 εργαζόμενους σε 80 χώρες οι οποίοι αποτελούν το πιο πολύτιμο στοιχείο της επιτυχημένης πορείας μας. Αυτοί μας αναδεικνύουν σταθερά τα τελευταία χρόνια στις υψηλότερες θέσεις μεταξύ των εταιριών με εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον και δημιουργούν κάθε μέρα προστιθέμενη αξία για την εταιρεία και τον πλανήτη μας. 

Μέσα από το πρόγραμμα Mars Leadership Experience, η Mars απευθύνεται σε νέες και νέους που με το πάθος και τον δυναμισμό τους θα μπορέσουν να αποτελέσουν μέρος της οικογένειας της Mars και να γνωρίσουν τον συναρπαστικό κόσμο μερικών από τα πιο αγαπημένα brands παγκοσμίως, όπως Mars, Snickers, M&Ms, Uncle Ben’s, Pedigree, Whiskas’. 

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα θα γίνονται δεκτές έως και τις 29 Μαρτίου 2019 εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο