Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

MA in Digital Media, Communication & Journalism από το Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του ΑΠΘ

Το Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, προσφέρει το πρώτο αγγλόφωνο πρόγραμμα στη θεματική περιοχή MA in Digital Media, Communication and Journalism.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι ετήσιας διάρκειας ενώ η κατεύθυνση είναι από τις ελάχιστες που προσφέρονται πανευρωπαϊκά εξασφαλίζοντας έτσι ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε όσους δημοσιογράφους αποφασίσουν να το παρακολουθήσουν.

Το πρόγραμμα προσφέρει τρεις (3) ειδικεύσεις:

  • European Journalism,
  • Digital Media, Culture and Communication, and
  • Risk Communication and Crisis Journalism.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2023, μέσω της ιστοσελίδας του ΠΜΣ (εδώ).

Με τις αιτήσεις τους οι υποψήφιοι υποβάλλουν τα εξής στοιχεία:

  • Στοιχεία τίτλων σπουδών
  • Στοιχεία πιστοποιητικών αγγλομάθειας επιπέδου τουλάχιστον Γ1 (C1) .

Αυτά δεν είναι αναγκαία εφόσον οι υποψήφιοι κατέχουν τίτλους βασικών ή μεταπτυχιακών σπουδών από αγγλόφωνα Πανεπιστήμια ή Τμήματα Σπουδών, ή από Τμήματα Αγγλικής Φιλολογίας.

  • Δύο (2) συστατικές επιστολές από μέλη ΔΕΠ ΑΕΙ ή αναγνωρισμένων Ερευνητικών Ινστιτούτων. Σε περίπτωση που υπάρχει επαγγελματική εμπειρία συναφής προς την επιλεγείσα ειδίκευση, η μία (1) συστατική μπορεί να προέρχεται από τον προϊστάμενο/διευθυντή του οργανισμού όπου αυτή αποκτήθηκε.

Τα μαθήματα του μεταπτυχιακού προγράμματος θα ξεκινήσουν αρχές Οκτωβρίου 2023.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τον κανονισμό σπουδών, τη διαδικασία επιλογής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμβουλευτούν την ιστοσελίδα του ΠΜΣ (http://media.jour.auth.gr/) να επικοινωνούν καθημερινά με τη Γραμματεία του ΠΜΣ (τηλ. 2310-992072 ή ηλεκτρονικά στο: (troullou@jour.auth.gr).

 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο