Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

LinkedIn: Δωρεάν 5000+ online σεμινάρια για λίγες μόνο μέρες!

To LinkedIn ανακοίνωσε ότι προσφέρει δωρεάν, για λίγες μόνο μέρες, τα 5000+ online σεμινάρια του ! 

Τα σεμινάρια αυτά προσφέρονται σε συνεργασία με τη διαδικτυακή πλατφόρμα σεμιναρίων lynda.com και κανονικά απαιτούν συνδρομή για την παρακολούθηση τους. Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, τα μέλη του LinkedIn θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν όποιο σεμινάριο επιθυμούν. Τα μαθήματα χωρίζονται σε επίπεδα, αρχαρίων, προχωρημένων και πολύ προχωρημένων.  Μπορείτε να παρακολουθήσετε online σεμινάρια σε Business, Technology και Creative Industries. Με περισσότερα από 5000 courses και 70.000 videos θα είναι πολύ δύσκολο να μην βρείτε κάτι που να σας ενδιαφέρει!


Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε sign in με τον λογαριασμό σας στο Linkedin. Αν δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Linkedin, μην ανησυχείτε. Μπορείτε σε πρώτη φάση να εγγραφείτε με το email σας, να παρακολουθήσετε αυτές τις μέρες το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει και όταν θα εχετε χρόνο μπορείτε να δημιουργήσετε το προσωπικό σας προφίλ. Δείτε εδώ και το άρθρο μας με συμβουλές για να δημιουργήσετε το προφίλ σας στο Linkedin

Για τα δωρεάν σεμινάρια του LinkedIn επισκεφθείτε τη σελίδα:

https://www.linkedin.com/learning/

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο