Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Libra Group: Μοναδική ευκαιρία για πρακτική άσκηση στην Ελλάδα και το εξωτερικό για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές

Ο όμιλος Libra Group, που ανήκει στην οικογένεια Λογοθέτη, δέχεται αιτήσεις, μέσω του Libra Internship Program,  για αμειβόμενη πρακτική άσκηση στον ομίλο Libra και στις 30 θυγατρικές του, που δραστηριοποιούνται σε όλον τον κόσμο.

Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία που δίνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές να αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία και να δουν τον κόσμο μέσα από το πρίσμα ενός διεθνούς επιχειρηματικού ομίλου.

Δίνονται ευκαιρίες για πρακτική άσκηση σε διάφορους τομείς όπως: finance, marketing, non-profit, human resources, hotel operations, IT, legal κ.α. Οι interns θα τοποθετηθούν σε εταιρίες του Ομίλου Libra σε όλο τον κόσμο, όπως στη  Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι , το Λονδίνο , την Αθήνα , το Πεκίνο, το Μπουένος Άιρες κ.α.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε προπτυχιακούς φοιτητές όλων των κλάδων , με άριστη γνώση της αγγλική γλώσσας και μέσο όρο βαθμολογίας άνω του 7.  Επίσης απευθύνεται σε μεταπτυχιακούς φοιτητές του προγράμματος ΜΒΑ του ΟΠΑ και του μεταπτυχιακού στη Ναυτιλία του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Η πρακτική άσκηση θα πραγματοποιηθεί από τον Ιούνιο έως τα μέσα Αυγούστου του 2016.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου 2016

Μάθετε περισσότερα για τις διαθέσιμες θέσεις και τη διαδικασία αιτήσεων:

 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο