Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Libra Group: Αμειβόμενες θέσεις πρακτικής άσκησης για φοιτητές σε Ελλάδα και εξωτερικό

Ο Όμιλος Libra Group, που ανήκει στην οικογένεια Λογοθέτη, δέχεται αιτήσεις, μέσω του Libra Internship Program, για αμειβόμενη πρακτική άσκηση στον Όμιλο Libra και στις επιχειρήσεις του σε όλο τον κόσμο.

Η πρακτική αυτή άσκηση παρέχει σε προπτυχιακούς/ές και μεταπτυχιακούς/ές φοιτητές/ριες τη δυνατότητα να αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία και να δουν τον κόσμο μέσα από το πρίσμα ενός διεθνούς επιχειρηματικού ομίλου.

Oι ασκούμενοι/ες θα λαμβάνουν μισθό και εκτός από τα εβδομαδιαία επαγγελματικά εργαστήρια, θα εργάζονται μαζί με τους επαγγελματίες του κλάδου. Στον κάθε ασκούμενο ανατίθεται ένας ειδικός σύμβουλος (mentor) και «φίλος» (buddy), που θα τον/τη βοηθήσουν σε όλα τα στάδια πρακτικής άσκησης στην εταιρεία.

Εκτός από την αμοιβή, η Libra Group αναλαμβάνει όλα τα έξοδα ταξιδίων και βοηθάει τους/τις υποψήφιους/ες με όλες τις διαδικασίες για την έκδοση βίζας (όπου απαιτείται).

Δίνονται ευκαιρίες για αμειβόμενη πρακτική άσκηση σε διάφορους τομείς όπως:

Μηχανική, Ξενοδοχειακές Λειτουργίες, Επικοινωνία και Μάρκετινγκ, Ναυτιλία, Επιχειρήσεις, Χρηματοοικονομικά, Νομική, Κοινωνική Ευθύνη κ.ά.

Οι ασκούμενοι θα τοποθετηθούν σε εταιρίες του Ομίλου Libra στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, όπως Νέα Υόρκη, Παναμά, Λονδίνο, Κολομβία, Μαϊάμι, Ουάσινγκτον

Περίοδος πρακτικής άσκησης

27 Ιανουαρίου - 2 Μαΐου 2025

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Ο/Η υποψήφιος/α πρέπει να πληροί τα παρακάτω κριτήρια:

  • Να είναι τουλάχιστον 18 ετών
  • Να είναι εγγεγραμμένος/η φοιτητής/ρια πανεπιστημίου κατά τη στιγμή της αίτησης
  • Να γνωρίζει άπταιστα αγγλικά (και ισπανικά για την θέση Greenwood Energy και τις θέσεις στο FCA Group)
  • Να είναι διαθέσιμος/η από 27 Ιανουαρίου έως 2 Μαΐου 2025

*Οι διεθνείς φοιτητές/ριες μπορούν να υποβάλουν αίτηση και η Libra θα συνεργαστεί με ασκούμενους/ες μέσω της διαδικασίας έκδοσης βίζας

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 1 Μαΐου 2024 (5:00 μ.μ. EDT)

Ως σήμερα περισσότεροι από 200 νέοι Έλληνες ή ελληνικής καταγωγής έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα.

Μάθετε περισσότερα για τις διαθέσιμες θέσεις και τη διαδικασία αιτήσεων:

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο