Libra Group: Αμειβόμενες θέσεις πρακτικής άσκησης για φοιτητές σε Ελλάδα και εξωτερικό
Ο Όμιλος Libra Group, που ανήκει στην οικογένεια Λογοθέτη, δέχεται αιτήσεις, μέσω του Libra Internship Program, για αμειβόμενη πρακτική άσκηση στον ομίλο Libra, που δραστηριοποιείται σε 35 χώρες, σε έξι ηπείρους.
Η πρακτική αυτή άσκηση παρέχει σε προπτυχιακούς/ές και μεταπτυχιακούς/ές φοιτητές/ριες τη δυνατότητα να αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία και να δουν τον κόσμο μέσα από το πρίσμα ενός διεθνούς επιχειρηματικού ομίλου.
Δίνονται ευκαιρίες για αμειβόμενη πρακτική άσκηση σε διάφορους τομείς όπως:
Κοινωνική Ευθύνη, Χρηματοοικονομικά, Μηχανική, Ανθρώπινο Δυναμικό, Λογιστική, Ξενοδοχειακές Λειτουργίες κ.ά.
Οι interns θα τοποθετηθούν σε εταιρίες του Ομίλου Libra στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.
Oι ασκούμενοι/ες θα λαμβάνουν μισθό και θα εργάζονται μαζί με τους επαγγελματίες του κλάδου. Στον κάθε ασκούμενο ανατίθεται ένας ειδικός σύμβουλος (mentor) και «φίλος» (buddy), που θα τον/τη βοηθήσουν σε όλα τα στάδια πρακτικής άσκησης στην εταιρεία.
Εκτός από την αμοιβή, η Libra Group αναλαμβάνει όλα τα έξοδα ταξιδίων και βοηθάει τους/τις υποψήφιους/ες με όλες τις διαδικασίες για την έκδοση βίζας (όπου απαιτείται).
Ως σήμερα περισσότεροι από 200 νέοι Ελληνες ή ελληνικής καταγωγής έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα. “Αυτό που μας κάνει υπερήφανους, και επιβεβαιώνει τον σκοπό μας, είναι ότι ποσοστό άνω του 70% από τους Ελληνες που συμμετείχαν έχει σήμερα δουλειά στην Ελλάδα. Επιλέγει να επιστρέψει στη χώρα κι εμείς, βάσει των δυνατοτήτων μας, θέτουμε ένα φρένο στη διαφυγή ταλαντούχων νέων από την Ελλάδα” επισημαίνει στο “Βήμα” ο κ. Gareth Zundel, διευθυντής Επικοινωνίας του Libra Group, και προσθέτει ότι
“δεν επιλέγουμε απαραιτήτως αυτούς που διαπρέπουν ακαδημαϊκά, προσπαθούμε να διατηρούμε μια ισορροπία, μας ενδιαφέρουν το πάθος, οι δεξιότητες, δεν κάνουμε διαχωρισμούς. Δεδομένου ότι οι ασκούμενοι έχουν εξασφαλισμένη στέγαση και αμείβονται για τους έξι ή τρεις μήνες του προγράμματος, μπορούν να συμμετέχουν όλοι”
Προϋποθέσεις συμμετοχής
Ο/Η υποψήφιος/α πρέπει να πληροί τα παρακάτω κριτήρια:
- Να είναι τουλάχιστον 18 ετών
- Να είναι εγγεγραμμένος/η φοιτητής/ρια πανεπιστημίου κατά τη στιγμή της αίτησης
- Να γνωρίζει άπταιστα αγγλικά
- Να είναι διαθέσιμος/η από 29 Ιανουαρίου 2024 έως 3 Μαΐου 2024
*Οι διεθνείς φοιτητές/ριες μπορούν να υποβάλουν αίτηση και η Libra θα συνεργαστεί με ασκούμενους/ες μέσω της διαδικασίας έκδοσης βίζας
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Τετάρτη 19 Απριλίου 2023 (5:00 μ.μ. EDT)
Μάθετε περισσότερα για τις διαθέσιμες θέσεις και τη διαδικασία αιτήσεων:
- Website: www.librainternship.com/
- Facebook: www.facebook.com/librainternship
- YouTube: www.youtube.com/TheLibraGroup
Πρόσφατα Σχόλια