Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Leave A Legacy | Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία από τη Mastercard και το Women On Top

Η Mastercard και το Women On Top, σε προσκαλούν στην εκδήλωση "Leave A Legacy", μια μοναδική πρωτοβουλία η οποία σχεδιάστηκε με στόχο την προώθηση της ενσωμάτωσης, της συνεργασίας και της ενδυνάμωσης γυναικών μέσα σε ένα δυναμικό, εργασιακό περιβάλλον.

Στις 20 Οκτωβρίου, στο Ωδείο Αθηνών, καταξιωμένες γυναίκες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα μοιραστούν μαζί σου και μαζί μας πολύτιμες γνώσεις και εργαλεία που θα μας πάνε όλες ένα βήμα πιο μπροστά. Θα μας δώσουν τροφή για σκέψη, σε σχέση με το πώς οραματίζεσαι και σχεδιάζεις την επαγγελματική σου ζωήπώς βρίσκεις τις πρώτες σου δουλειές και κάνεις προσεκτικά βήματα προς την κατεύθυνση που ονειρεύεσαι, πώς χτίζεις τη δική σου επιχείρηση, φέρνοντας ταυτόχρονα και την αλλαγή που θα ήθελες στον κόσμο, πώς επανεφευρίσκεις τον εαυτό σου όταν κάποια αποτυχία -ή απλώς η ζωή- σε οδηγεί στο να επανεφεύρεις τον εαυτό σου, να αναζητήσεις νέες διεξόδους για το πάθος σου, να κλείσεις έναν κύκλο και να ανοίξεις τον επόμενο.

Στα διαλείμματα των ομιλιών, οι μέντορες και οι trainers του Women On Top θα είναι εκεί με speed training και speed mentoring sessions, για να απαντήσουν στις ερωτήσεις σου σε σχέση με το πώς βρίσκεις δουλειά στο εξωτερικό ή σε κάποιο ανδροκρατούμενο επάγγελμα, πώς μπορείς να φτιάξεις ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό, πώς σχεδιάζεις την καριέρα σου, πώς βρίσκεις δουλειά χωρίς προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία, πώς μιλάς μπροστά σε κοινό, πώς προωθείς τον εαυτό σου online, πώς διεκδικείς τη θέση των ονείρων σου -και πολλά άλλα.

Και, αν σε ενδιαφέρει, μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή για να είσαι εσύ μία από τις 2 υποψήφιες που θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ένα δυναμικό επαγγελματικό ξεκίνημα με ένα έμμισθο internship στην Mastercard, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες τεχνολογίας παγκοσμίως.

Για όλα αυτά και για τόσα άλλα: μπες τώρα στη φόρμα εγγραφής του Leave A Legacy για να δεις το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης, να γνωρίσεις τις ξεχωριστές γυναίκες που θα μιλήσουν εκεί και να κάνεις τώρα την εγγραφή σου για να εξασφαλίσεις την πρόσκλησή σου.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο