Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Κορυφαία μεταπτυχιακά του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στην έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών έχει ιστορικά καταξιωθεί στη συνείδηση της ακαδημαϊκής κοινότητας, των φοιτητών και της κοινωνίας ως κορυφαίο Ελληνικό Πανεπιστήμιο στον τομέα του. Η ανοδική πορεία και η υψηλή εκτίμηση που απολαμβάνει το ΟΠΑ τεκμηριώνονται και από τα πρόσφατα αποτελέσματα διεθνών κατατάξεων.

Με μεγάλη χαρά και τιμή ανακοινώνουμε ότι στην έκθεση μεταπτυχιακών προγραμμάτων που διοργανώνει το eduguide, συμμετέχουν κορυφαία μεταπτυχιακά του ΟΠΑ: 

  • Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών "Διοικητική Επιστήμη & Τεχνολογία"
  • MSc in International Shipping, Finance and Management (Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη Διεθνή Ναυτιλία, Χρηματοοικονομική και Διοίκηση)
  • MSc in Data Science (Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην Επιστήμη των Δεδομένων)
  • MSc in Business Analytics (Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην Επιχειρηματική Αναλυτική)
  • Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Στατιστική
  • Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Εφαρμοσμένη Στατιστική (M.Sc. in Applied Statistics)
  • Ποσοτική Διαχείριση Αναλογιστικού και Χρηματοοικονομικού Κινδύνου (MSc in Quantitative Actuarial and Financial Risk Management)
  • MBA International (Διοικητική των Επιχειρήσεων με Διεθνή Προσανατολισμό)
  • Executive MBA (Διοίκηση των Επιχειρήσεων για Στελέχη)
  • ΔΠΜΣ στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (MSc in Human Resource Management)

Κύρια χαρακτηριστικά των προγραμμάτων είναι ο διεθνής προσανατολισμός τους, τα σύγχρονα προγράμματα σπουδών, η σύνδεση τους με την αγορά εργασίας και το υψηλό επίπεδο του επιστημονικού και διδακτικού προσωπικού. H διοργάνωση των προγραμμάτων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών εγγυάται την υψηλή ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχεται στους συμμετέχοντες. 

Ελάτε στην έκθεση για να γνωρίσετε από κοντά τους Διευθυντές και τους εκπροσώπους των προγραμμάτων, να παρακολουθήσετε παρουσιάσεις των μεταπτυχιακών και να λύσετε όλες σας τις απορίες.

Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε μια υποτροφία αξίας 1.000€ για όποιο από τα συμμετέχοντα μεταπτυχιακά προγράμματα σας ενδιαφέρει καθώς και να μπείτε στη κλήρωση για να κερδίσετε συμμετοχή σε online σεμινάρια Πανεπιστημίων.

Η συμμετοχή στην έκθεση είναι δωρεάν κατόπιν ηλεκτρονικής εγγραφής.

Δείτε περισσότερα για τα συμμετέχοντα προγράμματα του ΟΠΑ και μάθετε πώς θα διεκδικήσετε την υποτροφία στη σελίδα της έκθεσης: www.eduguide.gr/infoday

Κάντε join στη σελίδα του event στο facebook για να λαμβάνετε ενημερώσεις για την εκδήλωση (νέες συμμετοχές, υποτροφίες κτλ)!

Έκθεση Μεταπτυχιακών Σπουδών eduguide

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο