Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Κερδίστε μια δωρεάν συμμετοχή σε πρόγραμμα e-learning του Πανεπιστημίου Πειραιώς, αξίας έως 380 ευρώ!

To eduguide, σε συνεργασία με το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, προσφέρει, εντελώς δωρεάν, σε 2 τυχερούς, συμμετοχή σε ένα προγράμμα e-learning! Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα από τα παρακάτω e-learning  μαθήματα: 

 

 

Μάρκετινγκ Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και προώθηση εξαγωγών Διάρκεια: 3 μήνες Δίδακτρα: 380 ευρώ


Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας  Διάρκεια: 3 μήνες Δίδακτρα: 380 ευρώ


Μηχανογραφημένη Λογιστική για Επιχειρήσεις που τηρούν Απλογραφικά Βιβλία (Μηχανογραφημένη Λογιστική για Επιχειρήσεις που τηρούν Βιβλία Β΄ Κατηγορίας) Διάρκεια: 3 μήνες Δίδακτρα: 380 ευρώ

 

Κοινωνική Επιχειρηματικότητα Διάρκεια: 3 μήνες Δίδακτρα: 380 ευρώ

 

ΕΣΠΑ και Περιβάλλον Διάρκεια: 3 μήνες Δίδακτρα: 380 ευρώ


Ηλεκτρονικό Επιχειρείν Διάρκεια: 3 μήνες Δίδακτρα: 380 ευρώ


Διδακτική της Νεοελληνικής Γλώσσας Διάρκεια: 3 μήνες Δίδακτρα: 380 ευρώ


Ενδοσχολική Βία: Αναγνώριση και Αντιμετώπιση Διάρκεια: 1 μήνας Δίδακτρα: 100 ευρώ

 

Αποτελεσματικές Μέθοδοι Μάθησης στη σχολική τάξη Διάρκεια: 3 μήνες Δίδακτρα: 380 ευρώ

 

Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση: Ειδικές Προσεγγίσεις και Θέματα στελεχών της Ε.Α.Ε. Διάρκεια: 3 μήνες Δίδακτρα: 380 ευρώ


Εκμάθηση Ρωσικής Γλώσσας Διάρκεια: 3 μήνες Δίδακτρα: 380 ευρώ


Πρόγραμμα Ισπανικής Γλώσσας Διάρκεια: 3 μήνες Δίδακτρα: 380 ευρώ

Προετοιμασία για τις εξετάσεις ΤOEFL Διάρκεια: 2 μήνες Δίδακτρα: 220 ευρώ

Προετοιμασία για τις εξετάσεις GMAT Διάρκεια: 2 μήνες Δίδακτρα: 220 ευρώ

Τo εξ αποστάσεως (e-learning) πρόγραμμα στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς (http://elearning.ec.unipi.gr/) είναι από τα πιο αξιόπιστα στην Ελλάδα. Εκατοντάδες  επαγγελματίες, εκπαιδευτικοί, φοιτητές, γονείς, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι έχουν αξιοποιήσει μέχρι τώρα τα μαθήματα, για να αποκτήσουν πιστοποιημένη εκπαίδευση που τους διαφοροποιεί σημαντικά στις διαδικασίες αξιολόγησης στον εργασιακό τους χώρο. Όλα τα μαθήματα προσφέρονται με ασύγχρονη τηλεκπαίδευση, δηλαδή μπορείτε να τα παρακολουθήσετε online από οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή έχετε ελεύθερο χρόνο.

Μη χάσετε την ευκαιρία να διευρύνετε τις γνώσεις σας, να ενισχύσετε το βιογραφικό σας και να αποκτήσετε ένα δημοσίως αναγνωρισμένο πιστοποιητικό επιμόρφωσης! 


Μπορείτε να συμμετέχετε στον διαγωνισμό από σήμερα 30 Σεπτεμβρίου μέχρι την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015, ακολουθώντας τα παρακάτω πολύ απλά βήματα: 

1. Κάντε like στο post του διαγωνισμού στη σελίδα του eduguide στο facebook
2. Αφήστε comment (σχόλιο) στο post του διαγωνισμού, αναφέροντας τον τίτλο του online μαθήματος που θέλετε να κερδίσετε (π.χ. αν ενδιαφέρεστε για το μάθημα Ηλεκτρονικό Επιχειρείν, γράψτε "Ηλεκτρονικό Επιχειρείν").

Μπορείτε, επίσης, αν θέλετε, να κάνετε share με τους φίλους σας το post του διαγωνισμού και αν σας άρεσε το eduguide να κάνετε Like στη σελίδα μας στο facebook. 

Ο διαγωνισμός διαρκεί από σήμερα μέχρι τις 7 Οκτωβρίου 2015.  Οι νικητές θα προκύψουν με ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των Facebook ID's των χρηστών που έκαναν  like και comment στο εν λόγω post.  Οι 2 τυχεροί θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου στο eduguide.gr και στη σελίδα μας στο facebook.

Καλή επιτυχία! 
 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο