Κέντρο Μεταπτυχιακών Σπουδών Κουτσοδόντης: Δωρεάν σεμινάρια για μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελλάδα & εξωτερικό Εκπαιδευτικά Νέα

Το Κέντρο Προετοιμασίας Μεταπτυχιακών Σπουδών ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΣ, στοχεύοντας στη σωστή πληροφόρηση των υποψηφίων που ενδιαφέρονται για μεταπτυχιακά προγράμματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, διοργανώνει Postgraduate Open Days σε συγκεκριμένες ημερομηνίες κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής περιόδου.

Οι εκδηλώσεις αυτές είναι δωρεάν και απευθύνονται σε όσους βρίσκονται στη διαδικασία αναζήτησης μεταπτυχιακών προγραμμάτων και θέλουν πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια επιλογής και τη διαδικασία εισαγωγής στα πανεπιστήμια της επιλογής τους.

Η παρουσίαση γίνεται από τον κ. Μανόλη Κουτσοδόντη, Διευθυντή Σπουδών και Καθηγητή. Ο αριθμός των συμμετεχόντων στην εκδήλωση είναι περιορισμένος, ώστε να υπάρχει αρκετός χρόνος για προσωπική συζήτηση και εξατομικευμένη βοήθεια. 

Το επόμενο Open Day θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, 19:00 - 20:30.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή των Open Days κατά την ακαδημαϊκή περίοδο 2018-19, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210 6996015 και να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:

http://www.koutsodontis.gr/openday/

Στο τέλος της εκδήλωσης διανέμεται σε όλους τους συμμετέχοντες χρήσιμο έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό.

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

eduguide App
Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Όλα τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα