Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Κάλεσμα συμμετοχής στα δωρεάν εργαστήρια Code and Create για web design και ηλικίες 18-30

Θέλεις να μάθεις web design και να σχεδιάσεις ιστοσελίδες;

Ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών - ΕΕΛΛΑΚ διοργανώνει δημιουργικά εργαστήρια για να μάθεις νέες δεξιότητες χρήσιμες για εσένα, τις μελλοντικές σπουδές σου ή ακόμα και την καριέρα σου!

Ποιος;

Η ηλικία σου πρέπει να είναι μεταξύ 18-30. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις προηγούμενη εμπειρία, απλά μερικές βασικές γνώσεις προγραμματισμού, χρήσης εργαλείων Web και φυσικά, τη διάθεσή να μάθεις! Βασικές γνώσεις αγγλικών είναι απαραίτητο να έχεις καθώς όλα τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στα αγγλικά.

Γιατί;

Η γνώση της ψηφιακής χρήσης είναι μια σημαντική δεξιότητα του 21ου αιώνα. Ο ΕΕΛΛΑΚ θέλει να σε εισάγει στον σχεδιασμό και να δεις που μπορεί η φαντασία σου να σε πάει. Όλοι αξίζουν μια ευκαιρία να μάθουν νέες δεξιότητες, άρα τα μαθήματα είναι ανοιχτά σε νέους που κατοικούν στην Αθήνα, ανεξάρτητα από τη χώρα καταγωγής τους και τη μητρική τους γλώσσα.

Τι, Πού και Πότε;

Είναι δωρεάν εργαστήρια χρησιμοποιώντας ανοιχτό λογισμικό τελευταίας τεχνολογίας και θα πραγματοποιηθούν σε αίθουσα εργαστηρίων στο κέντρο της Αθήνας, στην Δημοτική Αγορά της Κυψέλης. Επίσης, θα δοθούν δωρεάν εισιτήρια μετακίνησης με τα ΜΜΜ για τους επιλεγμένους συμμετέχοντες.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό έπειτα από τη συμπλήρωση 2 μηνών παρακολούθησης.

Τα μαθήματα θα διεξάγονται 3 φορές την εβδομάδα για 3 ώρες, από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο 2019.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι' αυτό όσοι ενδιαφέρονται καλό είναι να κλείσουν έγκαιρα τις θέσεις τους, συμπληρώνοντας άμεσα την ηλεκτρονική αίτηση, εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο