Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Joint Master στην Πληροφορική, Σύνθεση Εικόνων και Σχεδιασμό Γραφικών του Πανεπιστημίου της Limoges και του ΤΕΙ Αθήνας

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Πληροφορική - Master στην «Πληροφορική, Σύνθεση Εικόνων και Σχεδιασμό Γραφικών» είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα διεθνούς συνεργασίας, υψηλών προδιαγραφών που λειτουργεί ως κοινό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (joint Masterτου ΤΕΙ-Αθήνας και του Πανεπιστημίου της Limoges, το οποίο απονέμει κοινό δίπλωμα των δύο ιδρυμάτων (δίπλωμα διπλής σφραγίδας). Οργανώνεται και λειτουργεί στην Αθήνα από το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ).

Στόχος του Master είναι να προσφέρει εξειδίκευση υψηλού επιπέδου στην Πληροφορική, για μία επιτυχή σταδιοδρομία στον ελληνικό και διεθνή στίβο, στον επαγγελματικό, ή ακαδημαϊκό τομέα.

Ο διεθνής χαρακτήρας του προγράμματος που πιστοποιείται με κοινό δίπλωμα ενός ελληνικού και ενός γαλλικού Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος δίνει αυξημένες δυνατότητες πρόσβασης στον διεθνή και ελληνικό επαγγελματικό στίβο.

Η ειδίκευση που προσφέρεται είναι καινοτομική, σύγχρονη και στοχεύει σε επαγγέλματα που σχετίζονται με την ψηφιακή εικόνα, το σχεδιασμό υπολογιστικών γραφικών και την τεχνολογία πολυμέσων και διαδικτύου. Τα βασικά πεδία εφαρμογής αυτών των τεχνολογιών είναι πολλά και βρίσκονται σε διαρκή εξέλιξη. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τις διαδραστικές διαδικτυακές εφαρμογές και το Web Design, τις 3D εφαρμογές στις γεωεπιστήμες και τη γεωπληροφορική, στη βιοϊατρική, στη σχεδίαση και παραγωγή προϊόντων (CAD), στην ανάπτυξη Video Games κ.α.

Ο προσανατολισμός του Master είναι εξίσου κατάλληλος για επαγγελματική όσο και για ερευνητική ή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία. Με την ολοκλήρωση του Μεταπτυχιακού υπάρχει δυνατότητα εκπόνησης διδακτορικής διατριβήςσε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Limoges.

Δείτε αναλυτικά την 

Προκήρυξη ΠΜΣ Master-ISICG/TIM για το Ακαδημαϊκό Έτος 2017-2018

 

Παιδαγωγικός Υπεύθυνος είναι ο κ. Γεώργιος Μιαούλης

Διευθυντής του ΠΜΣ Master-ISICG/TIM είναι ο κ. Νικόλαος Βασιλάς

Πληροφορίες παρέχονται από την Γραμματεία του ΠΜΣ ISICG/TIM

Τηλ: (+30) 210 5385312

Fax: (+30) 210 5910975

Ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου: master-isicg@teiath.gr

Ιστοσελίδα προγράμματος: http://master-isicg.teiath.gr/

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο