Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Virtual Open Day για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA International του ΟΠΑ

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοικητική των Επιχειρήσεων με Διεθνή Προσανατολισμό – MBA International του ΟΠΑ προσκαλεί υποψήφιους φοιτητές για την υποβολή αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022. Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τη σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Προγράμματος ή να προχωρήσουν κατευθείαν στην υποβολή της αίτησής τους μέσω της ιστοσελίδας εδώ.

Στα πλαίσια του πρώτου κύκλου αιτήσεων, το Πρόγραμμα διοργανώνει επίσης και Virtual Open Day την Τρίτη 09/02/2021, στις 18:30, το οποίο θα διεξαχθεί μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Κατά τη διάρκεια του Open Day, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα: 

  • Να ενημερωθούν για τη διάρθρωση του ακαδημαϊκού προγράμματος και τα μαθήματα του MBA International,
  • Να λάβουν συμβουλές σχετικά με τα πλεονεκτήματα ενός MBA πτυχίου,
  • Να ενημερωθούν για το πώς το προφίλ τους ταιριάζει στο Πρόγραμμα,
  • Να υποβάλλουν ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία αίτησης,
  • Να συζητήσουν με τον Διευθυντή και το διοικητικό προσωπικό του προγράμματος για διάφορες απορίες αναφορικά με την υποψηφιότητά τους και το Πρόγραμμα.

Η παρουσίαση του Open Day θα διεξαχθεί μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Αποστείλετε email ενδιαφέροντος στο imba@aueb.gr και θα σας αποσταλεί το link για να εισέλθετε στην πλατφόρμα και να παρακολουθήσετε την παρουσίαση.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο