Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Innovation ID 2018: Ένα συνέδριο στη Θεσσαλονίκη, για το παρόν και το μέλλον του Design στην Ελλάδα

Το Hellenic Design Centre, μία πρωτοβουλία του ΚΕΠΑ, σε συνεργασία με το Πανευρωπαϊκό Δίκτυο Φορέων Design (BEDA) και το Δήμο Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν στις 7 Ιουνίου, το 3ο Διεθνές Συνέδριο InnovationID (Innovation Investing in Design).

Σε συνέχεια των επιτυχημένων Συνεδρίων InnovationID 2014 και InnovationID 2016, οι φορείς προώθησης του Design στη Θεσσαλονίκη επανέρχονται με τα νέα trends, εργαλεία, case studies και μεθόδους που προωθούν το Design-Driven Innovation.

Στόχος του Συνεδρίου InnovationID 2018, είναι η παρουσίαση παραδειγμάτων εφαρμογής του Design-Driven Innovation, τόσο στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, όσο και σε επίπεδο πολιτικής (Policy making).

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα και τους ομιλητές, δείτε εδώ.

Το Συνέδριο απευθύνεται στους επιχειρηματίες, στα στελέχη και στο προσωπικό όλων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στην εκπαιδευτική κοινότητα, σε φορείς επιχειρηματικότητας, στελέχη του δημοσίου τομέα, καθώς και σε οποιονδήποτε θέλει να γνωρίσει το Design.

Η φετινή διοργάνωση τελείται στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης του Bureau of European Design Associations (BEDA), η οποία θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην πόλη της Θεσσαλονίκης, αποτελώντας αναγνώριση των συνεχών προσπαθειών μας τα τελευταία χρόνια για την προώθηση του Design στη χώρα.


Είσοδος Δωρεάν - Θα δοθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης κατόπιν αιτήσεως.

Η επίσημη γλώσσα του συνεδρίου είναι η αγγλική.


To Hellenic Design Centre υλοποιείται με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), στο πλαίσιο της μεγάλης δωρεάς του ΙΣΝ προς τον Δήμο Θεσσαλονίκης. 

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο