Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

IKY: Προ-ανακοίνωση προγράμματος ΕΣΠΑ 2014-2020 για μεταδιδακτορικές υποτροφίες

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών ενημερώνει ότι αναμένεται να προκηρυχθεί πρόγραμμα υποτροφιών στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο «Ενίσχυση μεταδιδακτόρων ερευνητών/ ερευνητριών» συνολικά διακοσίων ογδόντα εννέα (289) θέσεων σε τρεις (3) επιστημονικούς τομείς, με σκοπό την εκπόνηση μεταδιδακτορικής έρευνας στην Ελλάδα, χρονικής διάρκειας το ανώτερο έως 24 διαδοχικούς μήνες.

Η Πράξη υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» με άξονες προτεραιότητας 6,8,9 και συγχρηματοδοτείται από τo Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΚΤ και το ελληνικό δημόσιο.  

H προ-ανακοίνωση πραγματοποιείται για την έγκαιρη ενημέρωση των υποψηφίων προκειμένου να προετοιμαστεί ο φάκελος υποψηφιότητας. Η κύρια ανακοίνωση θα αναρτηθεί προς το τέλος Αυγούστου, οπότε οι υποψήφιοι θα
υποβάλουν τις αιτήσεις τους

Δείτε την κατανομή των θέσεων ανά Επιστημονικό Τομέα και ανά Επιστημονικό Κλάδο καθώς και τις απαιτούμενες προϋποθέσεις στην επίσημη ανακοίνωση του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών ΕΔΩ

Ιστοσελίδα ΙΚΥ: https://www.iky.gr

 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο