Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

ΙΚΥ: Ανακοίνωση προγράμματος χορήγησης υποτροφιών αριστείας για εκπόνηση μεταδιδακτορικής έρευνας στην Ελλάδα έτους 2016-2017

Σας πληροφορούμε ότι το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών θα προκηρύξει 100 θέσεις υποτροφιών για το ακαδ. έτος 2016 -2017, με σκοπό την εκπόνηση μεταδιδακτορικής έρευνας στην Ελλάδα σε τέσσερις (4) θεματικές περιοχές αιχμής.
Η κατανομή των θέσεων θα γίνει, ενδεικτικά, ως ακολούθως:

  • 25 υποτροφίες για μεταδιδακτορική έρευνα στον επιστημονικό τομέα της ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
  • 25 υποτροφίες για μεταδιδακτορική έρευνα στον επιστημονικό τομέα της ΥΓΕΙΑΣ
  • 25 υποτροφίες για μεταδιδακτορική έρευνα στον επιστημονικό τομέα της ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ
  • 25 υποτροφίες για μεταδιδακτορική έρευνα στον επιστημονικό τομέα ΥΠΟΔΟΜΕΣ – ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. 

Οι ενδιαφερόμενοι για την υποβολή αίτησης υποτροφίας παρακαλούνται, όπως προετοιμάσουν το φάκελο υποψηφιότητάς τους, διότι η προκήρυξη, η οποία θα αναρτηθεί εντός των επόμενων ημερών, θα έχει μικρό χρονικό διάστημα για την κατάθεση των αιτήσεων.  

Προσοχή πρέπει να δοθεί στις δαπάνες για αναλώσιμα και για ταξίδια, τα δικαιολογητικά των οποίων θα πρέπει να έχουν εκδοθεί εντός της περιόδου της υποτροφίας. 

Σημειώνεται, ότι θα χορηγηθεί υποτροφία μόνον εφόσον οι υπότροφοι επιστρέψουν στο ΙΚΥ υπογεγραμμένη τη Σύμβαση με όλα τα δικαιολογητικά δαπανών έως τις 21 Αυγούστου 2017. 

Συνημμένα αρχεία: Ανακοίνωση

Update 18/7/2017: Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη χορήγησης μεταδιδακτορικών υποτροφιών ΙΚΥ 2016-2017. Καταληκτική ημεροομηνία υποβολής αιτήσεων 26 Ιουλίου 2017. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταφερθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: 

https://www.eduguide.gr/nea/metadidaktorikes-ypotrofies-iky-siemens-201617/

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο