Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

ICS Annual Professional Maritime Programme: Επαγγελματική Πιστοποίηση Διεθνούς Κύρους και Αναγνώρισης στη Ναυτιλία μέσω του κορυφαίου προγράμματος του Institute of Chartered Shipbrokers

To ICS Professional Maritime Programme είναι ένα μοναδικό επαγγελματικό πρόγραμμα σπουδών, το οποίο παρέχεται από το Hellenic Management Centre, τον επίσημο πάροχο εκπαίδευσης του Institute of Chartered Shipbrokers στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα, διάρκειας ενός έτους, έχει σχεδιαστεί ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις της παγκόσμιας ναυτιλίας, παρέχοντας πρακτική γνώση και τη δυνατότητα πιστοποίησης με διεθνή αναγνώριση.

Οι συμμετέχοντες παρακολουθούν ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων που δίνουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της ναυτιλιακής επιχείρησης, των εμπλεκομένων επαγγελματιών, των νομικών πτυχών και της ναυτιλιακής οικονομικής θεωρίας. Δίνουν επίσης, βαθιά γνώση και εξειδίκευση στους διάφορους τομείς της ναυτιλίας, όπως Dry Cargo Chartering, Tanker Chartering, Ship Operations, Marine Insurance, S&P, Shipping Finance, Port Agency, Shipping Law, κ.α.

Παράλληλα, προετοιμάζει τους συμμετέχοντες για τις εξετάσεις του ICS, Professional Qualifying Examinations, που οδηγούν στην απόκτηση της ιδιότητας μέλους, ICS Membership, τη μόνη διεθνώς αναγνωρισμένη επαγγελματική πιστοποίηση στο χώρο της ναυτιλίας. Διδάσκεται από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι μέσα από την πρακτική προσέγγιση, τα case studies και τα workshops, παρέχουν μία μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου οι οποίοι θέλουν να αναβαθμίσουν και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους αλλά και σε αποφοίτους/επαγγελματίες άλλων κλάδων που επιθυμούν να εισέλθουν στον δυναμικό χώρο της ναυτιλίας. Η διάρκεια του προγράμματος είναι ένα ακαδημαϊκό έτος (Ιανουάριος-Νοέμβριος) και τα μαθήματα διεξάγονται 2 φορές την εβδομάδα, απογευματινές ώρες (19:00- 21:30).

Οι εγγραφές για το ακαδημαϊκό έτος 2020 έχουν ξεκινήσει.

Για περαιτέρω πληροφορίες για το πρόγραμμα και για τις εγγραφές, επικοινωνήστε +30 2104125945, e-mail: helmc@otenet.gr ή επισκεφθείτε τη σχετική ιστοσελίδα: www.helmc.com.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο