Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

«Ημέρα Καριέρας για Startups» από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Θέλεις να εργαστείς σε ένα δυναμικό και καινοτόμο περιβάλλον με εξαιρετικές προοπτικές εξέλιξης;

Αυτή είναι η ευκαιρία σου! Αν έχεις ολοκληρώσει το 3ο έτος των προπτυχιακών σπουδών σου, είσαι φοιτητής/τρια μεταπτυχιακού ή διδακτορικού προγράμματος ή πρόσφατος/η απόφοιτος/η, την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά την εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας για Startups», όπου θα έχεις τη δυνατότητα να ανακαλύψεις καταπληκτικές ευκαιρίες στον κόσμο των νεοφυών επιχειρήσεων.

Με τη συμμετοχή σου στην εκδήλωση:

  • το βιογραφικό σου θα αποσταλεί σε όλες τις νεοφυείς επιχειρήσεις, που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση,
  • θα πραγματοποιήσεις συνεντεύξεις, εφόσον επιλεγείς, με τα στελέχη των νεοφυών επιχειρήσεων, που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση, και
  • θα έχεις την δυνατότητα εφόσον επιλεγείς να αποκτήσεις πολύ χρήσιμη εργασιακή εμπειρία.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜοΚΕ) της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με την υποστήριξη του CollegeLink, μία startup νέων αποφοίτων του ΟΠΑ, που εξειδικεύεται στην κάλυψη entry level θέσεων εργασίας, και θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) του ΟΠΑ (Κεφαλληνίας 46, 2ος Όροφος, ΤΚ 112 51 Αθήνα).

Για να δηλώσεις συμμετοχή αρκεί να ακολουθήσεις αυτόν εδώ το σύνδεσμο!

Δηλώσεις συμμετοχής στην εκδήλωση θα μπορούν να πραγματοποιούνται μέχρι την Τετάρτη 4 Απριλίου.

Φέτος, στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα μπορείς να έρθεις σε επαφή με επιτυχημένους HR συμβούλους που θα σε βοηθήσουν να συντάξεις το βιογραφικό σου σημείωμα. Θα σε περιμένουν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης στα ειδικά διαμορφωμένα Career Corners.

lmw

To “CV Point” είναι ένα πραγματικό σημείο συνάντησης εξειδικευμένων συμβούλων καριέρας και όλων εκείνων των νέων επαγγελματιών που θέλουν να πάνε την καριέρα τους σε άλλο επίπεδο! Μέσα από ειδικά σχεδιασμένες ατομικές συνεδρίες προετοιμασίας αναζήτησης εργασίας και επαγγελματικής καθοδήγησης παρέχει σε επίδοξους επαγγελματίες τη μέθοδο και την τεχνογνωσία που θα τους κάνει να κατακτήσουν την θέση εργασίας που ονειρεύονται!

Βιογραφικό Reloaded

Η ομάδα του Βιογραφικού Reloaded απαρτίζεται από νέους και φιλόδοξους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν ως στόχο να βοηθήσουν τους νέους να κατακτήσουν την αγορά εργασίας. Με εμπειρία και τεχνογνωσία μπορούν να σας δώσουν συμβουλές ώστε να είστε η πρώτη επιλογή για όλες τις επιχειρήσεις. Στόχος της εταιρίας είναι η αποδοτικότητα και η συνεχής εξέλιξη.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο