Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Greek Economic Forum: Πέντε (5) υποτροφίες για συμμετοχή στο ετήσιο συνέδριο του στο Harvard

Το Greek Economic Forum, πιστό στο όραμα για « Μία Σύγχρονη Ελλάδα», προκηρύσσει πέντε υποτροφίες σε νέους, ενόψει του ετήσιου συνεδρίου του Harvard.

Το Greek Economic Forum, καλεί όλους τους νέους, ηλικίας 18-32 ετών, να πάρουν ενεργό θέση, ώστε από κοινού να αναδιαμορφώσουμε τη σύγχρονη Ελλάδα που οραματίζεται κάθε νέος Έλληνας.

Σε αυτό το μοτίβο ο κάθε νέος θα μπορεί να προβάλλει το δικό του αναπτυξιακό και μεταρρυθμιστικό πρότυπο, ώστε να δημιουργηθεί ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης της χώρας και της κοινωνίας μας, ένας εθνικός και κοινωνικοοικονομικός οδικός χάρτης για τη δημιουργία μιας σύγχρονης και ισχυρής Ελλάδας, ενόψει της διοργάνωσης στο Harvard 11-15 Μαΐου του 2015.

Προφίλ Υποψηφίων
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ηλικίας μεταξύ 18 έως 32 ετών, απόφοιτοι ή φοιτητές πανεπιστημίου (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί), καθώς επίσης και υποψήφιοι διδάκτορες, ερευνητές σε γνωστικά αντικείμενα με συνάφεια προς τους στόχους που περιγράφονται παρακάτω και με πλήρη λειτουργική γνώση και χρήση της Αγγλικής (ως γλώσσα διεξαγωγής του συνεδρίου).

Σε περίπτωση ομαδικής υποβολής προτάσεων, οι ομάδες δεν μπορούν να υπερβαίνουν τα τρία (3) άτομα.

Τομείς
Όλες οι προτάσεις θα πρέπει να είναι δίγλωσσες (Αγγλικά και Ελληνικά), ενώ θα πρέπει να περιέχουν έναν ή συνδυασμό από τους παρακάτω τομείς:

• Επιχειρηματικότητα και νέες τεχνολογίες
• Αξιοποίηση πρωτογενούς τομέα
• Τουρισμός
• Επενδύσεις σε βιομηχανία
• Ναυτιλία
• Προστασία Περιβάλλοντος
• Ανθρώπινα δικαιώματα
• Εθελοντισμός
• Υγεία
• Παιδεία
• Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Διαδικασία Υποβολής
Για να θεωρηθεί έγκυρη μία συμμετοχή, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν την πρότασή τους (σε Ελληνικά και Αγγλικά) μαζί με σύντομο βιογραφικό τους, καθώς και τη θεματική της πρότασής τους από τους έντεκα παραπάνω άξονες (μέχρι 600 λέξεις). Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να αποστέλλονται στη διεύθυνση:harvard@greekeconomicforum.org από 18 Φεβρουαρίου μέχρι και 15 Μαρτίου 2015.

Αξιολόγηση – Νικητές
Οι υποψήφιοι με τα πέντε (5) επικρατέστερα κείμενα, σύμφωνα με την επιτροπή που έχει συσταθεί για τον σκοπό αυτό, θα ανακοινωθούν μετά από δέκα (10) ημέρες, 26-27 Μαρτίου και θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν με όλα τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής πληρωμένα και να παρουσιάσουν τις καινοτόμες ιδέες τους, στο Greek Economic Forum, με θέμα «Μια Σύγχρονη Ελλάδα», στο Πανεπιστήμιο του Harvard, στη Βοστώνη των Η.Π.Α.

Μείνετε συντονισμένοι για πληροφορίες και ανακοινώσεις στο επίσημο site του Greek Economic Forum:
www.greekeconomicforum.org

 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο