Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Google Online Marketing Challenge 2017

Το Google Online Marketing Challenge (GOMC) είναι μια συναρπαστική ευκαιρία για προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς  φοιτητές  να βιώσουν και να δημιουργήσουν διαδικτυακές καμπάνιες μάρκετινγκ χρησιμοποιώντας το Google AdWords. Πάνω από 110.000 φοιτητές και καθηγητές από σχεδόν 100 χώρες έχουν συμμετάσχει κατά τα τελευταία 9 χρόνια.

Με 250 δολάρια προϋπολογισμό που προβλέπονται από τη Google, οι φοιτητές θα αναπτύξουν και θα εκτελέσουν μια ηλεκτρονική διαφημιστική καμπάνια για μια επιχείρηση ή εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σε μια περίοδο τριών εβδομάδων. Οι ομάδες που θα αναπτύξουν τις πιο επιτυχημένες καμπάνιες θα κερδίσουν δώρα, όπως ένα ταξίδι στη Google.

Οι φοιτητές θα έχουν επίσης την ευκαιρία να αποκτήσουν πρόσβαση στις εξετάσεις πιστοποίησης AdWords και να λάβουν την πιστοποίηση Google AdWords στην πλατφόρμα Google Partners.

Η πρόκληση είναι ανοιχτή σε ομάδες  προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών φοιτητών, οποιουδήποτε γνωστικού αντικειμένου. Οι ομάδες θα αποτελούνται από 3 έως 6 μέλη, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται ο συντονιστής. Όλοι οι φοιτητές πρέπει να εγγραφούν υπό την αιγίδα ενός καθηγητή  ή διδάσκοντα από ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Επισκεφθείτε το link  https://www.google.com/onlinechallenge/ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον διαγωνισμό.
 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο