Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Google IT Support Professional Certificate: Προετοιμάσου για τη θέση Τεχνικής Υποστήριξης σε μόλις 8-12 μήνες

Η Google ανακοίνωσε μια νέα σειρά online μαθημάτων για όσους επιδιώκουν να ειδικευθούν στο ΙΤ Support. Το IT Support Professional Certificate της Google είναι διαθέσιμο στην εκπαιδευτική πλατφόρμα της Coursera και μπορεί να σε βοηθήσει να προετοιμαστείς για μία entry-level θέση στην τεχνική υποστήριξη μέσα σε 8-12 μήνες. Η εμπειρία δεν είναι απαραίτητη.

Σε αυτό το πρόγραμμα, θα συμμετέχεις σε ένα δυναμικό συνδυασμό πρακτικών εργαστηρίων και διαδραστικών αξιολογήσεων, που έχουν αναπτυχθεί από ειδικούς της Google. Θα εισαχθείς στην αντιμετώπιση προβλημάτων και εξυπηρέτηση πελατών, τη δικτύωση, τα λειτουργικά συστήματα, τη διαχείρηση συστημάτων, τον αυτοματισμό και την ασφάλεια - όλα τα βασικά στην Τεχνική Υποστήριξη που είναι απαραίτητα για να επιτύχεις σε αυτό το χώρο. Και, καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος, θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις από υπαλλήλους της Google, τους οποίους οι βάσεις τους στο IT Support τους βοήθησαν να εκτοξεύσουν την καριέρα τους.

Αν αφιερώσεις στα μαθήματα 8-10 ώρες την εβδομάδα, μπορείς να πάρεις το πιστοποιητικό μέσα σε 8 μήνες. Μετά την ολοκλήρωση του, θα έχεις επίσης την ευκαιρία να στείλεις τα στοιχεία σου απευθείας σε μερικούς κορυφαίους εργοδότες, ένας από τους οποίους είναι και η Google!  

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στη σελίδα της Google και στη σελίδα του προγράμματος στο Coursera

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο