Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Γνωρίστε το MA in Southeast European Studies στην 1η έκθεση μεταπτυχιακών προγραμμάτων eduguide!

Γνωρίστε το Διεθνές μεταπτυχιακό Postgraduate Programme in Southeast European Programme του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην 1η έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών στην Ελλάδα που διοργανώνει το eduguide το Σάββατο 13 Μαΐου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων!

Το MA in Southeast European Studies είναι το πρώτο Αγγλόφωνο μεταπτυχιακό που ιδρύθηκε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Προσφέρει εξειδικευμένη γνώση και διεπιστημονικές προσεγγίσεις (ιστορία, πολιτική, οικονομία, διεθνείς σχέσεις και διπλωματία, συγκρούσεις) για την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και την Τουρκία

Στο πρόγραμμα έχουν φοιτήσει από το 1999 μέχρι σήμερα περισσότεροι από 45 φοιτητές από 32 χώρες.

To MA in Southeast European Studies συμμετέχει στην 1η έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών στην Ελλάδα που διοργανώνει το eduguide το Σάββατο 13 Μαΐου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Εκπρόσωπος του μεταπτυχιακού θα βρίσκεται  στην αίθουσα "Μηχανουργείο" της Τεχνόπολης από τις 11.00 π.μ έως και τις 19.00 μ.μ. και θα ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους. Επίσης, o Διευθύντής του προγράμματος, Καθηγητής Δημήτριος Σωτηρόπουλος θα κάνει μια σύντομη παρουσίαση του μεταπτυχιακού στο χώρο του INNOVATHENS στη 13.45 μ.μ. 

Δείτε περισσότερα για το ΜA in Southeast European Studies  http://www.see.pspa.uoa.gr/

Δείτε περισσότερα για την 1η έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών εδώ https://www.eduguide.gr/infoday/

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο