Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Γίνε εθελοντής στο Summer Nostos Festival του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Το Ίδρυμα Στάυρος Νιάρχος σε προσκαλεί να μοιραστείς μαζί του την ενέργεια, τον ενθουσιασμό και το χαμόγελό σου. Nα ζήσεις ένα καλοκαίρι ξεχωριστό, συμμετέχοντας στην ομάδα Εθελοντών του SNFestival, το οποίο πραγματοποιείται φέτος από τις 23 έως τις 30 Ιουνίου 2019 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), ένα από τα σύγχρονα τοπόσημα της Αθήνας.

Στόχος του ιδρύματος είναι να προαγάγει το πνεύμα του εθελοντισμού, να προσφέρει μια εμπειρία πολιτισμού και ψυχαγωγίας σε όλους τους συμμετέχοντες οι οποίοι θα γνωρίσουν ανθρώπους από όλο τον κόσμο, θα αποκτήσουν νέες εμπειρίες, θα μπορέσουν να αναπτύξουν δεξιότητες μέσα από τις διάφορες δράσεις και να πάρουν μέρος στη μεγαλύτερη γιορτή της πόλης!

Γίνε πρεσβευτής ενός φεστιβάλ ανοιχτού και δωρεάν για όλους, που μας «επιστρέφει στα καλύτερά μας καλοκαίρια».  

Το SNFestival διοργανώνεται και χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). 

Προϋποθέσεις για Συμμετοχή στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού του SNFestival

  • Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι από 16 ετών και άνω
  • Διαθεσιμότητά για τουλάχιστον τις τέσσερις (4) από τις οχτώ (8) ημέρες του SNFestival
  • Υποχρεωτική παρακολούθηση των δύο (2) εκπαιδεύσεων οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε διαφορετικές ημέρες (τη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Εκπαίδευση)
  • Υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης

Για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου για το Πρόγραμμα Εθελοντισμού του SNFestival συμπλήρωσε την ηλεκτρονική αίτηση Εθελοντή που είναι διαθέσιμη εδώ.

Με την συμπλήρωση της αίτησης, αποδέχεσαι τους όρους επεξεργασίας των προσωπικών σου δεδομένων, όπως περιγράφονται εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι των οποίων οι αιτήσεις καταχωρήθηκαν επιτυχώς, θα ενημερώνονται μέσω email. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία υποβολής της κάθε αίτησης. Για οποιαδήποτε πληροφορία κι αν δεν λάβεις e-mail μας εντός μιας εβδομάδας, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο volunteers@SNFestival.org

Έκθεση Μεταπτυχιακών Σπουδών eduguide

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο