Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Fredmun 2018: Προσομοίωση Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο

Το Πανεπιστήμιο Frederick διοργανώνει και φιλοξενεί, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την Προσομοίωση Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, με την επίσημη υποστήριξη του Διεθνούς Οργανισμού. Το FREDMUN 2018 θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Κύπρου από τις 21 μέχρι τις 24 Νοεμβρίου 2018.

Το «Μοντέλο Ηνωμένων Εθνών» (Model UN-MUN), αποτελεί τον πιο πετυχημένο, ίσως θεσμό, πρόσκλησης μαθητών και φοιτητών, σε ειδικά εργαστήρια προσομοίωσης των τρόπων εργασίας στα θεσμικά όργανα ενός  κορυφαίου υπερεθνικού φορέα. Σε κάθε διοργάνωση «Μοντέλου Ηνωμένων Εθνών», οι συμμετέχοντες ερευνούν μια χώρα, αναλαμβάνουν ρόλο διπλωμάτη, διερευνούν διεθνή θέματα, συνεξετάζουν, μελετούν, συμβουλεύονται και κατόπιν αναπτύσσουν λύσεις σε παγκόσμια ζητήματα. Κατά τη διάρκεια μιας προσομοίωσης πρέπει να εφαρμόσουν μια ποικιλία μεθόδων επικοινωνίας και ικανοτήτων κριτικής σκέψης για να υπερασπιστούν και να προωθήσουν τις πολιτικές της χώρας τους. 

Ο Θεσμός είναι οικουμενικός και εξετάζει πανανθρώπινα ζητήματα. Έτσι, δικαίωμα συμμετοχής και απόκτησης αυτής της εκπληκτικής εμπειρίας, έχουν προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές όλων των σχολών και τμημάτων, από όλα τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Κύπρου και του εξωτερικού. 

Για περισσότερες πληροφορίες για το FREDMUN 2018, καθώς επίσης και για τη σχετική αίτηση συμμετοχής, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://www.fredmun.org/ 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο