Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Equal Society: Μία υποτροφία για το μεταπτυχιακό "Διεθνή Ναυτιλία, Χρηματοοικονομική και Διοίκηση¨ του ΟΠΑ

To Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στη Διεθνή Ναυτιλία, Χρηματοοικονομική και Διοίκηση σε συνεργασία με τον μη κυβερνητικό οργανισμό Equal Society - Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών προσφέρει μια υποτροφία για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 σε έναν υποψήφιο που καλύπτει τα ακαδημαϊκά κριτήρια του προγράμματος ταυτόχρονα με τα κοινωνικό-οικονομικά κριτήρια της Equal Society.

Η Equal Society- Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών είναι ένας ανεξάρτητος μη κυβερνητικός οργανισμός που δρα κατά του κοινωνικού αποκλεισμού, της ανεργίας και της φτώχειας. Ο βασικός σκοπός της είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τα δικαιώματά τους σε θέματα ισότητας σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής και ειδικά σε θέματα εκπαίδευσης, απασχόλησης, κοινωνικής ασφάλισης, υγείας και επιχειρηματικότητας.

Σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση, η Equal Society ξεκίνησε τη δράση «Σπουδάζω με Υποτροφία» το 2012. Σκοπός της δράσης είναι η παροχή υποτροφιών για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα.

 Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε τη σελίδα: http://msc-isfm.aueb.gr/el-GR/General/Scholarships

 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο