Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Επίσημη παρουσίαση του νέου μεταπτυχιακoύ "MSc in Marketing" σε συνεργασία με το Strathclyde Business School από το IMS Studies, Διεθνές Κέντρο του Πανεπιστημίου Strathclyde στην Ελλάδα

Το International Management Studies College (No. 1057/B’/2017 Εφημερίδα της Κυβερνήσεως) πρόκειται να λειτουργήσει από το ακαδημαϊκό έτος 2017 – 2018 νέο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «MSc in Marketing» σε συνεργασία με το University of Strathclyde, UK (ΑΜΒΑ, EQUIS, AACSB). Ήδη το Κολλέγιο αποτελεί ένα από τα διεθνή κέντρα του University of Strathclyde με παρουσία σε επτά ακόμη χώρες (Ελβετία, Dubai and Abu Dhabi, Oman, Bahrain, Hong – Kong, Malaysia, Singapore). Το πτυχίο που θα απονέμεται κατευθείαν από το University of Strathclyde θα έχει το διακριτικό τίτλο:

«MSc in Marketing»

Στα πλαίσια της επίσημης παρουσίασης του καινούργιου Μεταπτυχιακού Προγράμματος στην Ελλάδα, θα διεξαχθεί στις 12/6/2017 και ώρα 18:00, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου (Κηφισίας 296 & Ναυαρίνου 40, Χαλάνδρι), ενημερωτική εκδήλωση στην οποία θα συμμετάσχουν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Μarketing και Visiting Professor of Strathclyde University, κ. Γεωρ. Αυλωνίτης καθώς και ο Prof. Σπύρος Γούναρης, Associate Vice Dean Research, Past Head of the Marketing Department, Strathclyde Business School. Η εκδήλωση είναι ανοικτή και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους κορυφαίους Καθηγητές τις προοπτικές του Marketing στην Ελλάδα καθώς και να πληροφορηθούν για τη διαδικασία αιτήσεων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος.

Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα ΕΔΩ

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο