Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Eπέκταση προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων στη Διεθνή Σχολή European Law and Governance School (ELGS)

Παράταση ως τις 29/10/2018 πήρε για τους Έλληνες φοιτητές η διαδικασία αιτήσεων στη διεθνή Σχολή European Law and Governance School (ΕLGS) για τα προπτυχιακά (LLB & Bachelors) και μεταπτυχιακά προγράμματα (LLM και Μaster’s) σε Eυρωπαϊκό Δίκαιο σε Διακυβέρνηση που αποτελεί ένα μίγμα πολιτικών επιστημών, διεθνών σχέσεων και δημόσιας διοίκησης.

Η ίδρυση της σχολής είναι αποτέλεσμα κορυφαίων εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής σκέψης με επικεφαλή τον συνταγματικό δικαστή και πρώην Πρωθυπουργό της Ιταλίας, καθηγητή Τζουλιάνο Αμάτο. Τα πτυχιακά της προγράμματα διαμορφώθηκαν και διδάσκονται από αναγνωρισμένες διεθνείς προσωπικότητες κύρους από όλο τον κόσμο και υποστηρίζονται από ένα δίκτυο 30 και πλέον πανεπιστημίων και ιδρυμάτων σε περισσότερες από 20 χώρες, γεγονός που δημιουργεί για τους φοιτητές πλήθος επιλογών μετεκπαίδευσης και περαιτέρω ανάπτυξης των δεξιοτήτων τους, προσφέροντας παράλληλα και ευκαιρίες διασύνδεσης τους με μια μεγάλη αγορά εργασίας.

Η Σχολή παρέχει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σε φοιτητές κάθε εθνικότητας μέχρι 50 μεταξύ αυτών και 15 Έλληνες. Στην ELGS γίνονται δεκτοί και φοιτητές που φοιτούν παράλληλα σε ΑΕΙ και ΤΕΙ από το 2ο έτος των σπουδών τους και μετά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Σχολής www.elgs.eu ή τηλεφωνήστε στο 211 311 0 671

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο