Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ενενήντα (90) μεταπτυχιακά προγράμματα δέχονται αιτήσεις!

H περίοδος υποβολής αιτήσεων έχει ξεκινήσει και ήδη 90 προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών Ελληνικών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ έχουν προκηρύξει θέσεις επιλογής φοιτητών. Τα προγράμματα αφορούν όλα σχεδόν τα γνωστικά αντικείμενα, όπως Επιστήμες Οικονομίας -Διοικησης, Τεχνολογικές Επιστήμες, Επιστήμες Υγείας, Παιδαγωγικές Επιστήμες. Ανθρωπιστικές Επιστήμες, Κοινωνικές Επιστήμες, Πολιτικές Επιστήμες κτλ.

Το eduguide έχει επεξεργαστεί ένα τεράστιο όγκο δεδομένων και έχει δημιουργήσει την πιο πλήρη βάση δεδομένων και μηχανή αναζήτησης με όλες τις πληροφορίες για τα μεταπτυχιακά προγράμματα των Ελληνικών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ.  Μπορείτε να αναζητήσετε μεταπτυχιακά προγράμματα με διάφορα κριτήρια (ίδρυμα, γνωστικό αντικείμενο, περίοδο αιτήσεων, δίδακτρα) και για κάθε μεταπτυχιακό πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει να δείτε αναλυτικές πληροφορίες, όπως διάρκεια σπουδών, διδασκόμενα μαθήματα, δίδακτρα καθώς και την αναλυτική προκήρυξη με τις προϋποθέσεις επιλογής.

Η βάση μας ανανεώνεται καθημερινά με όλες τις νέες προκηρύξεις και τα προγράμματα που εγκρίνονται από το Υπουργείο Παιδείας.

Κάνοντας εγγραφή στο site μας μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας profile και να ενημερώνεστε μέσω mail για προκηρύξεις, νέα και πληροφορίες των μεταπτυχιακών που σας ενδιαφέρουν!

https://www.eduguide.gr/accounts/register/

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τις προκηρύξεις μεταπτυχιακών καθώς και υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από την κεντρική μας σελίδα http://www.eduguide.gr/ μπορείτε να εξερευνήσετε την πιο πλήρη και χρηστική μηχανή αναζήτησης μεταπτυχιακών προγραμμάτων και να αναζητήσετε μεταπτυχιακά με βάση τα ενδιαφέροντα σας.


Για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα 90 μεταπτυχιακά που δέχονται αιτήσεις  πατήστε ΕΔΩ  

Για προκηρύξεις διδακτορικών προγραμμάτων πατήστε ΕΔΩ

Για υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών εσωτερικού & εξωτερικού πατήστε ΕΔΩ

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο