Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

ΕΚΠΑ: Προκήρυξη μεταπτυχιακού "Τεχνολογίες της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας για την Εκπαίδευση" 2015-2016

Το Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ΕΚΠΑ, το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το Τμήμα Ηλεκτρονικών-Μηχανικών Τ.Ε. του ΤΕΙ Πειραιά, προσκαλεί εκδήλωση ενδιαφέροντος, για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Τεχνολογίες της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας για την Εκπαίδευση».

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, με την ανάπτυξη της κριτικής αξιολόγησης της έρευνας στον χώρο των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στην Εκπαίδευση, στοχεύει στην προπαρασκευή στελεχών υψηλού επιπέδου, στη διεύρυνση των γνώσεων των φοιτητών/-ριών με τις πρακτικές εφαρμογές των τεχνολογιών της πληροφορίας και της επικοινωνίας στην εκπαίδευση και στην ανάπτυξη διαύλων επικοινωνίας με τους ειδικούς στην εφαρμογή των νέων τεχνολογιών σε όλους τους τομείς της εκπαίδευσης. Ολοκληρώνοντας το Πρόγραμμα, οι φοιτητές/-ριες θα πρέπει να έχουν αναπτύξει τις δεξιότητες ανάλυσης, σχεδιασμού και επικοινωνίας, αφού θα έχουν μελετήσει προσεγγίσεις σχετικές με θεωρητικά και μεθοδολογικά ζητήματα και θα έχουν ασχοληθεί με την πρακτική εφαρμογή δεξιοτήτων σχεδιασμού και επικοινωνίας.

Διάρκεια σπουδών: 4 εξάμηνα

Αριθμος εισακτέων: 25 άτομα

Προθεσμία αιτήσεων: έως 29 Μαϊου 2015

Δίδακτρα: Τα δίδακτρα ανέρχονται συνολικά σε 2800 ευρώ (1400 ευρώ/έτος που καταβάλλονται σε 5 δόσεις των 280 ευρώ).

Η επιλογή των φοιτητών γίνεται με συνεκτίμη των τυπικών προσόντων των υποψηφίων, της επίδοσης σε γραπτή δοκιμασία καθώς και συνέντευξη

Για να δείτε το πρόγραμμα σπουδών πατήστε εδώ

Για να δείτε την αναλυτική προκήρυξη πατήστε εδώ

Για να δείτε όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα παιδαγωγικών επιστημών που έχουν προκηρύξει θέσεις πατήστε εδώ

Η βάση μας ανανεώνεται καθημερινά με όλες τις νέες προκηρύξεις και τα προγράμματα που εγκρίνονται από το Υπουργείο Παιδείας.

Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο facebook θα μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις προκηρύξεις μεταπτυχιακών προγραμμάτων καθώς και υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο