Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εκδήλωση «Ημέρες Σταδιοδρομίας 2018» από το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς διοργανώνει για 10η συνεχή χρονιά την εκδήλωση «Ημέρες Σταδιοδρομίας 2018» από τις 26 έως τις 30 Νοεμβρίου 2018, από τις 09.00 έως τις 18.00, στην αίθουσα Τελετών του Ιδρύματος στο ισόγειο του κεντρικού κτηρίου.

Η Εκδήλωση – Θεσμός εντάσσεται στο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειαςτου Γραφείου Διασύνδεσης να φέρει σε επαφή τους Τελειoφοίτους και Αποφοίτους του Πανεπιστημίου με την Αγορά Εργασίας.

Στις Ημέρες Σταδιοδρομίας, συμμετέχουν πλήθος ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων από όλους σχεδόν τους κλάδους της οικονομίας με στόχο την αναζήτηση στελεχιακού δυναμικού υψηλών προδιαγραφών από το χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η μακροχρόνια εμπειρία από την επιτυχημένη διεξαγωγή της εκδήλωσης έχει δείξει ότι ως αποτέλεσμα αυτής πραγματοποιείται άμεσα ουσιαστικός αριθμός προσλήψεων.

Αυτήν τη χρονιά, το Γραφείο Διασύνδεσης προσφέρει κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων, συνεδρίες career coaching μέσω της Stellar Light από πιστοποιημένους από τον ICF (International Coach Federation) coaches σε όλα τα στελέχη των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση αυτή.

Ταυτόχρονα, οι Τελειόφοιτοι και Απόφοιτοιτου Πανεπιστημίου θα έχουν τη δυνατότητα μέσω της AIESEC να ενημερωθούν για προγράμματα πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό.

Τέλος, το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς ανοίγει τις πόρτες του στους επωφελούμενους του «ΕΠΙΚΕΝΤΡΟΥ της ActionAidHellas».

Μάθετε περισσότερα για της Ημέρες Σταδιοδρομίας εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο