Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εκδήλωση «Το Βήμα του Μεταπτυχιακού Φοιτητή»

Η Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ σας προσκαλεί στην εκδήλωση «Το Βήμα του Μεταπτυχιακού Φοιτητή», που θα διεξαχθεί  την Παρασκευή 30/11/2018, στο εργοστάσιό της στο Καμάρι Βοιωτίας (περιοχή Ελευσίνας).

To «Βήμα του Μεταπτυχιακού Φοιτητή» είναι ένας θεσμός που δημιουργήθηκε το 2002, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρίας, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός αιώνα λειτουργίας του Ομίλου. Όπως θα δεις στο επισυναπτόμενο ενημερωτικό υλικό, στόχος του θεσμού είναι η επίτευξη ουσιαστικού διαλόγου ανάμεσα σε μεταπτυχιακούς φοιτητές και εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας, για την καλύτερη προετοιμασία νέων στελεχών με ευρύτερες γνώσεις και σύγχρονες αντιλήψεις. Στην εκδήλωση συμμετέχουν περισσότεροι από 250 φοιτητές μεταπτυχιακών προγραμμάτων από το  Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το ALBA.

Το φετινό θέμα αφορά στα χαρακτηριστικά του εργασιακού περιβάλλοντος που δραστηριοποιούνται οι νέοι καθώς και τις μελλοντικές συνθήκες των θέσεων εργασίας και επιχειρεί να δώσει απάντηση στο ερώτημα: Πώς προετοιμάζομαι για την αυριανή αγορά εργασίας;

Πρόγραμμα εκδήλωσης
Χάρτης πρόσβασης

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής

Αίγλη Τουρίμπαμπα
Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδος
Α.Ε ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ
Χαλκίδος 22Α, Τ.Κ 111 43
tel: +30210 259 1476
fax: +30210 259 1183
email: egt@titan.gr

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο