Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων- Noέμβριος 2016

Οι Εκθέσεις του British Council είναι οι μεγαλύτερες εκθέσεις Βρετανικών Πανεπιστημίων παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα. Αποτελούν μοναδική ευκαιρία για να γνωρίσετε πολλά και καταξιωμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Βρετανίας από κοντά και να μιλήσετε με τους εκπροσώπους τους.

Παράλληλα με τις συναντήσεις σας, θα έχετε την εξαιρετική ευκαιρία να παρακολουθήσετε σεμινάρια και παρουσιάσεις από τους εκπροσώπους των πανεπιστημίων, τους έμπειρους εκπαιδευτικούς συμβούλους του British Council και άλλους ειδικούς, που θα σας προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια για τη διαμόρφωση των επιλογών σας και πώς να τις πραγματοποιήσετε με επιτυχία.

Αν ενδιαφέρεστε για πτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα, ελάτε στην έκθεση και μάθετε τα πάντα για την περίπτωση σας κατευθείαν από τους ειδικούς.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Παρακαλείστε να προεγγραφείτε ηλεκτρονικά για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας κατά την άφιξη σας στην έκθεση.

 

Αθήνα

Πότε:   Σάββατο 12 & Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 (14.00–19.00)

Πού:    Divani Caravel Hotel

Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2

161 21 Αθήνα

Εγγραφές:      https://gr.edukexhibition.org/en/exhibition/11.

 

Θεσσαλονίκη

Πότε: Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016 (14.00–19.00)

Πού: Electra Palace

Πλατεία Αριστοτέλους

546 24 Θεσσαλονίκη

Εγγραφές: https://gr.edukexhibition.org/en/exhibition/12

 

Εφαρμογή Education UK Exhibitions

Για πρώτη φορά φέτος μπορείτε να διαμορφώσετε το προσωπικό σας πρόγραμμα για την επίσκεψη σας. Κατεβάστε την εφαρμογή Education UK Exhibitions του British Council δωρεάν από:

 

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το British Council

 

Χρήσιμες συνδέσεις

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο