Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

ΕΑΠ: Έναρξη διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για τα Κοινά Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών με Εξαμηνιαίες Θεματικές Ενότητες

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο δημοσίευσε την εξής ανακοίνωση: 

"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, η έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για τα Κοινά Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών «Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Γραπτού και Προφορικού Λόγου» και «Δημιουργική Γραφή» θα ξεκινήσει στις 6 Αυγούστου 2018 και ώρα 15:00.

Αναφορικά με το Κοινό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Διαχείριση Γήρανσης και Χρόνιων Νοσημάτων» σας γνωστοποιούμε ότι, θα λάβετε σχετική ενημέρωση το επόμενο διάστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις κατόπιν έναρξης της διαδικασίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθυνθούν στα τηλέφωνα επικοινωνίας του Κέντρου Εξυπηρέτησης Φοιτητών (2610 367 300 & 2610 367 600)."

Συνεπώς οι προκηρύξεις των μεταπτυχιακών Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Γραπτού και Προφορικού Λόγου» και «Δημιουργική Γραφή» θα δημοσιευθούν τη Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018.

Θυμίζουμε ότι πέρυσι οι θέσεις για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Γραπτού και Προφορικού Λόγου" είχαν ήδη συμπληρωθεί πριν από την καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το ΕΑΠ να "κλείσει" το σύστημα των αιτήσεων πριν την καταληκτική ημερομηνία, προκαλώντας δυσαρέσκεια σε ενδιαφερόμενους που δεν είχαν υποβάλει ακόμη την αίτησή τους. 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο