Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

ΕΑΠ: Εκδήλωση-National Round Table με τίτλο “Immigrant and Refugee students in Greece: Needs, priorities and next steps”

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, εταίροι του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ SIRIOUS, διοργανώνει εκδήλωση-National Round Table με τίτλο “Immigrant and Refugee students in Greece: Needs, priorities and next steps”.

Η εκδήλωση θα γίνει στις  21 Ιουνίου 2018, στις 08:45 στον 1ο όροφο του Παραρτήματος του ΕΑΠ στην Αθήνα (οδ. Γραβιάς 4-6).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα μιλήσουν καθηγητές του ΕΑΠ και θα διεξαχθούν δύο παράλληλα βιωματικά σεμινάρια, διάρκειας 3 ωρών το καθένα, με αντικείμενο τους πρόσφυγες μαθητές και τον ενεργό πολίτη. Σε κάθε ένα από τα βιωματικά σεμινάρια θα γίνουν δεκτοί έως 35 συμμετέχοντες. Η συμμετοχή στα βιωματικά σεμινάρια θα γίνει με βάση ειδική δήλωση συμμετοχής. Παρακαλούμε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα βιωματικά σεμινάρια να αποστείλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, e-mail, ιδιότητα, τηλέφωνο επικοινωνίας) στην κα Μυρτώ Ντίνα στο e-mail: mkdina1993@gmail.com έως τις 15 Ιουνίου, ώστε να ετοιμαστούν οι ομάδες ανά σεμινάριο. H παρακολούθηση της ημερίδας (συμπεριλαμβανομένων των βιωματικών σεμιναρίων) είναι ανοικτή στο κοινό. Θα δοθεί βεβαίωση σε όλους τους συμμετέχοντες, ενώ η συμμετοχή των φοιτητών του ΠΜΣ “Language Education for Refugees and Migrants” (LRM) θα είναι σε προτεραιότητα.

Επίσημες γλώσσες της ημερίδας είναι η ελληνική και η αγγλική.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο