Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

ΕΑΠ: Διήμερο εργαστήριο υποψηφίων διδακτόρων

Η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου διοργανώνει διήμερο Εργαστήριο για υποψήφιους διδάκτορες που εκπονούν διδακτορική διατριβή σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο της χώρας ή του εξωτερικού σε αντικείμενα της εκπαίδευσης, των παιδαγωγικών, της αξιοποίησης της τεχνολογίας στην εκπαίδευση, των ανθρωπιστικών επιστημών. Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Ιουνίου 2018 στο νέο κτίριο του ΕΑΠ στην Αθήνα (Γραβιάς 4-6).

Το Εργαστήριο απευθύνεται σε υποψήφιους διδάκτορες, μεταπτυχιακούς φοιτητές, ερευνητές και ερευνήτριες που επιθυμούν να μοιραστούν τη δουλειά τους και να συζητήσουν πάνω σε θέματα σχεδιασμού, μεθοδολογίας, ανάλυσης και διαχείρισης ερευνητικών δεδομένων αλλά και να κουβεντιάσουν για τις ιδιαίτερες προκλήσεις και εμπόδια που έχουν συναντήσει ανεξάρτητα από το στάδιο εκπόνησης στο οποίο βρίσκονται.

Στη διάρκεια του εργαστηρίου οι υποψήφιοι διδάκτορες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν την πρόοδο της μελέτης τους και να λάβουν ανατροφοδότηση, ενώ θα υπάρξουν εισηγήσεις από καθηγητές και ειδικούς επιστήμονες πάνω σε επιμέρους ζητήματα (το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα).

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο Εργαστήριο Υποψήφιων Διδακτόρων παρακαλούμε συμπληρώστε την online φόρμα συμμετοχής. Η συμμετοχή είναι χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

(Στα προηγούμενα Εργαστήρια πήραν μέρος δεκάδες ερευνητές. Αυτοί ήταν υποψήφιοι διδάκτορες, μεταδιδάκτορες, μεταπτυχιακοί φοιτητές, μέλη ΣΕΠ και ΔΕΠ από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο, από τα Παιδαγωγικά Τμήματα Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιωαννίνων, Πατρών, Θεσσαλονίκης, Κρήτης, Θεσσαλίας, Δυτικής Μακεδονίας, ΜΜΕ & Επικοινωνίας Πανεπιστημίου Αθηνών και Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης)

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο