Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Έξι υποτροφίες από την Coca- Cola για τα σεμινάρια ενηλίκων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

Τη χορήγηση έξι νέων υποτροφιών, για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 προκηρύσσει η Σχολή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Οι υποτροφίες προσφέρονται με την ευγενική χορηγία της Coca-Cola, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που στηρίζει για την ενδυνάμωση του ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος, το οποίο με τη σειρά του, μπορεί να τονώσει και να δώσει ώθηση στην οικονομία και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Οι υποτροφίες της Coca Cola απευθύνονται σε ενήλικες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων που προσφέρονται από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή, με σκοπό την βελτίωση των τεχνικών γνώσεων και δεξιοτήτων τους σε αντικείμενα που συνάδουν με τη μελλοντική επιχειρηματική τους δράση.

Μπορείτε να δείτε την λίστα των σεμιναρίων στον παρακάτω σύνδεσμο http://www.afs.edu.gr/seminar.php?lg=1
Τα σεμινάρια έχουν βιωματικό χαρακτήρα και πραγματοποιούνται στο χώρο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, στο εκπαιδευτικό αγρόκτημα και στις εγκαταστάσεις του Perrotis College.
Η διδακτέα ύλη αποτελείται από θεωρία και πρακτική άσκηση, με ιδιαίτερη έμφαση στην εξάσκηση σε πρακτικό επίπεδο

Οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής και η επιλογή τους θα γίνει με βάση τα κριτήρια αξιολόγησης και βαθμολογίας που θέτονται από τη Σχολή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης. Η προθεσμία υποβολής είναι η 3ηΦεβρουαρίου 2017.

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

Διαδικασία επιλογής

  • Υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής εδώ (στο πεδίο «Άλλες πληροφορίες / σχόλια / παρατηρήσεις» σημειώνετε την ένδειξη: Για τις υποτροφίες Coca Cola),
  • Συνέντευξη κάθε υποψηφίου από την Επιτροπή Αξιολόγησης της Σχολής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης
  • Τηλεφωνική ενημέρωση των επιτυχόντων από τη Σχολή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Άννα Παπακωνσταντίνου (2310 492 850 ή apapak@afs.edu.gr)  

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο