Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εξ'αποστάσεως επιμορφωτικά προγράμματα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το ΕΑΠ

Μέχρι σήμερα, 9/01/2015, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για τα εξ'αποστάσεως επιμορφωτικά προγράμματα του ΕΑΠ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, τα οποία προσφέρονται στους ενδιαφερόμενους για την απόκτηση κατάλληλων δεξιοτήτων και γνώσεων με σκοπό την προαγωγή της επιστημονικής και επαγγελματικής τους δραστηριότητας.

Τα επιμορφωτικά προγράμματα απευθύνονται σε επαγγελματίες, στελέχη επιχειρήσεων, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς επίσης και σε όσους ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στα συγκεκριμένα αντικείμενα. Σύμφωνα με απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΠ, σε όλα τα Προγράμματα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του ΕΑΠ (όπως τα συγκεκριμένα επιμορφωτικά προγράμματα), δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής εγγεγραμμένοι φοιτητές σε οποιοδήποτε Πρόγραμμα Σπουδών του ΕΑΠ.

Σε κάθε επιμορφωτικό πρόγραμμα διδάσκουν μέλη ΔΕΠ Ελληνικών και Ξένων Πανεπιστημίων, καθώς επίσης και στελέχη αναγνωρισμένου επιστημονικού και επαγγελματικού κύρους. Ο χώρος και ο χρόνος διεξαγωγής των επιμορφωτικών προγραμμάτων καθορίζεται κατά περίπτωση σε κάθε πόλη ανάλογα και με τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων.

Τα εξ αποστάσεως επιμορφωτικά προγράμματα διεξάγονται από 7 Φεβρουαρίου 2015 έως 7 Ιουνίου 2015, προσφέρονται με την μεθοδολογία του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και είναι διάρκειας 150 ωρών (16 ώρες διδασκαλίας, που παρακολουθούνται δια ζώσης σε 4 συμβουλευτικές συναντήσεις, με τον επιβλέποντα καθηγητή και 134 ώρες μελέτη υλικού, καθώς και εκπόνηση δραστηριοτήτων και γραπτής εργασίας 6 έως 10 σελίδων, που αξιολογείται από τον διδάσκοντα).


Με την λήξη κάθε προγράμματος χορηγείται στους συμμετέχοντες Βεβαίωση Παρακολούθησης.


Τα προσφερόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα του 10ου Κύκλου είναι τα εξής:


1.Χρηματοοικονομική Διοίκηση (εξ αποστάσεως, διάρκειας 150 ωρών, κόστος συμμετοχής 280 ευρώ)
2.Ανάλυση Επενδύσεων (εξ αποστάσεως, διάρκειας 150 ωρών, κόστος συμμετοχής 280 ευρώ)
3.Χρηματοοικονομική (Γενική) Λογιστική (εξ αποστάσεως, διάρκειας 150 ωρών, κόστος συμμετοχής 280 ευρώ)
4.Ανάλυση Λογιστικών Καταστάσεων (εξ αποστάσεως, διάρκειας 150 ωρών, κόστος συμμετοχής 280 ευρώ)
5.Λογιστική Εταιρειών (εξ αποστάσεως, διάρκειας 150 ωρών, κόστος συμμετοχής 280 ευρώ)
6.Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα - Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (εξ αποστάσεως, διάρκειας 150 ωρών, κόστος συμμετοχής 280 ευρώ)
7.Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (εξ αποστάσεως, διάρκειας 150 ωρών, κόστος συμμετοχής 280 ευρώ)
8.Διοίκηση Επιχειρήσεων (εξ αποστάσεως, διάρκειας 150 ωρών, κόστος συμμετοχής 280 ευρώ)
9.Διοίκηση Μάρκετινγκ (εξ αποστάσεως, διάρκειας 150 ωρών, κόστος συμμετοχής 280 ευρώ)
10.Μάρκετινγκ Υπηρεσιών (εξ αποστάσεως, διάρκειας 150 ωρών, κόστος συμμετοχής 280 ευρώ)

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: μέχρι 9/1/2015
Καταβολή Διδάκτρων: μέχρι 20/1/2015
Έναρξη Παρακολούθησης: 7/2/2015


Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα ανωτέρω προγράμματα θα πρέπει να συμπληρώσουν μέχρι τη Παρασκευή 9/1/2015 την αίτηση που επισυνάπτεται σε αρχείο WORD (.doc) και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά (ως συνημμένο αρχείο) στη διεύθυνση eapkatartisi@gmail.com. Όσοι τελικά επιλεγούν (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας) θα κληθούν εντός χρονικού διαστήματος 10 ημερών να καταβάλλουν το αντίτιμο της συμμετοχής τους σε τραπεζικό λογαριασμό του Ειδικού Λογαριασμού του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Για περισσότερες πληροφορίες (μεθοδολογία εκπαίδευσης, διάρκεια, κόστος συμμετοχής, κ.λπ.) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν:
- να επικοινωνούν τηλεφωνικά Δευτέρα έως Παρασκευή (11:00 ? 14:00) με την γραμματεία των συγκεκριμένων προγραμμάτων στο τηλ. 210-3689453, ή
- να στέλνουν email με τα στοιχεία επικοινωνίας τους στο eapkatartisi@gmail.com, ή
- να επισκέπτονται Δευτέρα έως Παρασκευή (11:00 ? 14:00) το Εργαστήριο Εκπαίδευσης και Εφαρμογών Λογιστικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γρυπάρειο Μέγαρο, Οδός Σοφοκλέους 1, 5ος όροφος, Γραφείο 508, Αθήνα 105 59.

Επιστημονικός Υπεύθυνος: Δημήτρης Βασιλείου, Καθηγητής Τραπεζικής Διοίκησης, Διευθυντής Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών Τραπεζικής Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο