Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δύο (2) μερικές υποτροφίες αξίας 2.100 ευρώ η κάθε μία για το μεταπτυχιακό “Εφαρμοσμένες Πολιτικές και Τεχνικές Προστασίας του Περιβάλλοντος” στους επισκέπτες της έκθεσης σπουδών eduguide

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών "Εφαρμοσμένες Πολιτικές και Τεχνικές Προστασίας του Περιβάλλοντος" προσφέρει δύο (2) μερικές υποτροφίες αξίας 2.100 ευρώ αποκλειστικά για τους επισκέπτες της έκθεσης σπουδών eduguide που θα πραγματοποιηθεί στις 12/5 Μαΐου στο Hilton Athens!

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Εφαρμοσμένες Πολιτικές και Τεχνικές Προστασίας Περιβάλλοντος» (Ε.Π.ΤΕ.Π.Π.) διοργανώνεται στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (με κοινά απονεμόμενο τίτλο σπουδών). Το Πρόγραμμα εστιάζει στα ζητήματα και τις διαδικασίες εφαρμογής των τρεχουσών περιβαλλοντικών πολιτικών και πρακτικών σε επίπεδο εθνικό και περιφερειακό, διακρατικό, ευρωπαϊκό και διεθνές. Απευθύνεται κατ' εξοχήν σε αποφοίτους (πτυχιούχους – διπλωματούχους) και σε στελέχη του δημόσιου ή ιδιωτικού τομέα ή σε ελεύθερους επαγγελματίες κάθε ειδικότητας, που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν σε όλο το φάσμα υλοποίησης των περιβαλλοντικών πολιτικών, προσφέροντας γνώσεις άμεσα εφαρμόσιμες, επικαιροποιημένες και αντίστοιχες με την επαγγελματική ζήτηση. Αφορά δε ένα αντικείμενο (περιβάλλον), απαραίτητο σε κάθε έργο και μελέτη, σε βιομηχανικές και επιχειρηματικές δραστηριότητες, το οποίο θα είναι πάντα επίκαιρο και προσφέρει ήδη πολλές επαγγελματικές διεξόδους.

Ο φοιτητής έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί με διδάσκοντες – διακεκριμένες προσωπικότητες του ακαδημαϊκού χώρου, ανώτατα στελέχη της Διοίκησης και του ιδιωτικού τομέα καθώς και τεχνοκράτες διεθνούς εμπειρίας (Ακόλουθοι Περιβάλλοντος, Εθνικοί Εκπρόσωποι, πρ. Υπουργοί και Γεν. Γραμματείς) με κύριο χαρακτηριστικό την ενεργό συμμετοχή τους σε όλες τις σχετικές επαγγελματικές εφαρμογές, στο σχεδιασμό και στη λήψη των αποφάσεων στην Ελλάδα και την Ευρώπη κατά την τελευταία 10ετία (σύνταξη Οδηγιών Ε.Ε. και ελληνικής νομοθεσίας, πολιτικές αποφάσεις, τεχνικές προδιαγραφές, αξιολογήσεις κ.ά.). Το υψηλό προφίλ του μεταπτυχιακού και των διδασκόντων του και η συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου προσφέρει – για όσους ενδιαφέρονται – τη δυνατότητα εκπόνησης διδακτορικών διατριβών μετά το πέρας του μεταπτυχιακού κύκλου σπουδών.

Ιστοσελίδα προγράμματoς: www.environmentalprotection.gr

Για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για την υποτροφία ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα:

  1. Πατήστε Going/Θα πάω στη σελίδα του event στο facebook
  2. Κάντε την εγγραφή σας στο Eventbrite
  3. Επιβεβαιώστε την παρουσία σας στην έκθεση, το Σάββατο 12/5 στο Hilton Athens δηλώνοντας το όνομά σας στον εκπρόσωπο του eduguide και του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide: https://www.eduguide.gr/infoday/

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο